Latest News

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η αλήθεια για το κέντρο μεταναστών στο Σχιστό

Δεν μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά χρειάζεται να πούμε δύο λόγια και να βάλουμε ορισμένα πράγματα στη...
θέση τους.
Η αλήθεια είναι ότι το Reportaz Net ήταν το μοναδικό ΜΜΕ που έγραφε πριν από τρεις μήνες για τα σχέδια δημιουργίας κέντρου υποδοχής μεταναστών στην περιοχή του Σχιστού. (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)
Τότε η αποκάλυψη του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη είχε έρθει μετά από προηγούμενα δημοσιεύματα -  είχαμε αρχίσει να προειδοποιούμε το δήμο Πειραιά από το καλοκαίρι- για το θέμα με τους καταυλισμούς προσφύγων που έρχονται καθημερινά από τα νησιά στο λιμάνι.
Μάλιστα, κάποιοι αντί να κινητοποιηθούν  για να μην βρεθούν προ τετελεσμένων, προτίμησαν ή να κάνουν το κορόιδο ή να λένε δεξιά και... αδέξια ότι είμαστε υπερβολικοί και δεν υπάρχει πρόβλημα με τους πρόσφυγες στην πόλη. 
Μόλις τις τελευταίες ημέρες άρχισαν να γράφουν κι άλλα πειραϊκά και μη ΜΜΕ για την επικείμενη δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών στην περιοχή του Σχιστού, όπως είχαμε γράψει από την 1η Νοεμβρίου 2015.Το φοβερό όμως είναι ότι αυτοί που ανακάλυψαν τώρα -με καθυστέρηση τριών μηνών- το θέμα να θεωρούν ότι έγραψαν πρώτοι και να μιλούν για... δικαίωση, κάτι που δεν είναι αλήθεια.
Απλά κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και τους αναγνώστες τους... 

@ Αυτή είναι η αλήθεια για το κέντρο μεταναστών στο Σχιστό, για να μην τρελαθούμε τελείως κάτω στο λιμάνι του Πειραιά!