Latest News

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος πιο σέξι από ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σέξι, προκλητική, σε μια ερμηνεία ωμή και ρεαλιστική γεμάτη πάθος, η Ελληνογαλλίδα ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος, κάνει ακόμα μια εμφάνιση που θα συζητηθεί...
στη νέα γαλλική ταινία Eperdument. Στα αγγλικά έχει ήδη μεταφραστεί ως Down With Love. Tην ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Πιερ Γκοντό.



Πρόκειται για τη μοιραία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια νεαρή που βρίσκεται στο αναμορφωτήριο και τον κοινωνικό λειτουργό-σύμβουλό της. Η έλξη που αναπτύσσεται ανάμεσά τους είναι μοιραία. Ο έρωτας και το πάθος τους συνεπαίρνει σε μια επικίνδυνη κατάσταση καθώς ο άντρας είναι παντρεμένος. Η ζωή τους αλλάζει μές σε έναν ανεμοστρόβιλο πάθους με αναπάντεχα αποτελέσματα.




Η Εξαρχόπουλος, μια από τις νέες δυνάμεις της Γαλλικής κινηματογραφικής σκηνής, έχει κλέψει και αυτή τη φορά τις εντυπώσεις και έχει στρέψει επάνω της όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας, τόσο για το ταλέντο, όσο για την φυσική της γοητεία. Η δύναμη της ερμηνείας της στο Eperdument έχει την φέρνουν ως φαβορί για μια υποψηφιότητα στα γαλλικά Όσκαρ, τα Σεζάρ.