Latest News

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

The Voice: Αυτός είναι ο παίκτης που κατηγορείται για επιθέσεις σε παιδιά (ΕΙΚΟΝΑ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώην παίκτης του The Voice, κατηγορείται για επιθέσεις σε παιδιά και κατοχή πορνογραφικού υλικού, μια είδηση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και...
σοκάρει.
Αναφερόμαστε στον Jeff Anderson, από το βρετανικό The Voice -όπως γνωρίζετε το ελληνικό The Voice δεν θα προβληθεί στον ΑΝΤ1-, ο οποίος αντιμετωπίζει 15 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Να σας θυμίσουμε πως βρέθηκε δυο χρόνια πριν στα blind auditions του μουσικού show, όμως παρά την εξαιρετική του ερμηνεία, δεν έκανε κανέναν κριτή να πατήσει το κουμπί και να τον διεκδικήσει. 



Συγκεκριμένα κατηγορείται για δύο άσεμνες επιθέσεις σε ανηλίκους, πέντε περιπτώσεις κατοχής πορνογραφικών φωτογραφιών, δέκα καταγεγραμμένα περιστατικά όπου αυτοϊκανοποιούνταν παρακολουθώντας τα θύματα του και μία κατηγορία για κλοπή φωτογραφιών.
Ο ίδιος εμφανίστηκε στο δικαστήριο και ζήτησε να αλλάξουν οι όροι αποφυλάκισης του με εγγύηση ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην Αγγλία, προτείνοντας ο συή. Μάλιστα, η υπεράσπισή του έχει προτείνει εναλλακτικούς τρόπους για την ποινή του.
Θυμηθείτε την ερμηνεία του στο Uprising των Muse: