Latest News

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ο ζηλιάρης εραστής έπνιξε το κουτάβι της φίλης του! (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


O Μπένζι το κουταβάκι βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του εραστή της ιδιοκτήτριας του, επειδή νόμιζε ότι του έδινε περισσότερη σημασία...
από εκείνον.
Ο Άντονι Μπρους έιχε μια παθολογική ζήλια για τη φίλη του. Ζήλευε τα πάντα. Ζήλευε τους συμφοιτητές της, ζήλευε το ντύσιμο της, ζήλευε όποιον την κοιτούσε.
Είχε φτάσει σε σημείο να αρχίζει να χάνει το μυαλό του. Ζήλευε ακόμη και τον μικρό Μπένζι, το κουταβάκι της Λώρεν Μπραντλ.
«Στην αρχή ήταν πολύ ζεστός με τον Μπένζι» θα πει η Λώρεν, «αλλά όσο περνούσε ο καιρός άρχισε να γίνεται ψυχρός και επιθετικός απέναντι του. Τον είχα συλλάβει πολλές φορές να τον κλωτσάει ενώ εγώ υποτίθεται ότι δεν κοίταζα. Τα βράδια μάλιστα τον έδιωχνε από το δωμάτιο μας»
Το πρώτο σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ψυχισμό του Άντονι, το ανακάλυψε η Λώρεν όταν ένα απόγευμα που έκανε κρύο και επέστρεψε από το πανεπιστήμιο, είδε τον μικρό Μπένζι να τουρτουρίζει έξω στην αυλή. Ο Άντονι τον είχε καταβρέξει και μετά τον άφησε έξω στο ψύχος να ξεπαγιάζει.
«Μου είπε τότε ότι δεν κατάλαβε πως είχε βγει έξω το σκυλί και μάλλον το κλείδωσε κατά λάθος» λέει η Λώρεν. Ο Άντονι προσπαθούσε να βρει τρόπο να εξοντώσει τον Μπένζι όταν έλειπε από το σπίτι η ιδιοκτήτρια του. «Μια μέρα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Μπενζι δεν είναι καλά. Τον πήγαμε στον κτηνίατρο. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν μεγάλη ποσότητα μολύβδου στο αίμα του. Οι ακτινογραφίες έδειξαν χαρτί τουαλέτας στο στομάχι του. Το ταΐζε χαρτί τουαλέτας για να το δηλητηριάσει»
Μια μέρα που έφυγε η Λώρεν, το σατανικό μυαλό του Άντονι σκέφτηκε κάτι άλλο. Γέμισε την μπανιέρα με ζεματιστό νερό, της τηλεφώνησε και της είπε ότι θα κάνει μπάνιο τον μικρούλη Μπένζι. Τον έβαλε στην μπανιέρα, το σκυλί καιγόταν και πάθαινε εγκαύματα και ο αρρωστημένος Άντονι τον βύθισε και τον έπνιξε.
Η Λώρεν μήνυσε τον (πρώην) φίλο της ο οποίος κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε το λόγο που δολοφόνησε το κουταβάκι: «Του έδινε περισσότερη σημασία από μένα. Δεν ασχολιόταν καθόλου μαζί μου παρά μόνο με τον Μπένζι» είπε στο δικαστήριο.
Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών και ασφαλιστικά μέτρα να μην πλησιάζει τόσο την Λώρεν όσο και το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων. «Σκεφτόμουν ότι ίσως να έκανα οικογένεια με τον άνθρωπο αυτό και ανατριχιάζω. Η μητέρα μου μου έλεγε από την αρχή πως κάτι δεν της άρεσε στο βλέμμα του»