Latest News

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ρωσίδα «βασίλισσα ομορφιάς» στραγγάλισε με καλσόν την 10χρονη κόρη του εραστή της (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Το 23χρονο μοντέλο θέλησε με τον τρόπο αυτό να εκδικηθεί τον εραστή της όταν της ζήτησε να διακόψουν για να τα ξαναβρεί με την...
οικογένεια του.
Το μυαλό της 23χρονη Γιεκατερίνα Πομπερέσναγια, θόλωσε όταν ο άνδρας με τον οποίο είχε σχέση τα τελευταία χρόνια της ζήτησε να διακόψουν. Ήθελε να επιστρέψει στην οικογένεια του, να τα ξαναβρεί με τη γυναίκα του, η οποία άναψε το πράσινο φως και του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.
Δεν έδειξε τίποτε όμως στον εραστή της. Καμία αντίδραση που θα του χτυπούσε καμπανάκι, πως κάτι δεν πάει καλά, και πως η Γιεκατερίνα έχει βάλει κάτι άσχημο στο νου της. Η ψηλή ξανθιά κοπέλα, το μοντέλο που είχε κερδίσει μάλιστα και τον τίτλο βασίλισσα ομορφιάς στην πόλη της το Πριμόσκι Κράι της νοτιοανατολικής Ρωσίας, έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της και έδειξε ότι συμφωνεί και εκείνη στο να μπει τέλος στη σχέση της.
Με κάποιο πρόσχημα τις επόμενες ημέρες είπε στον εραστή της πως θα περάσει από το σπίτι του, να μαζέψει κάποια πράγματα της μιας που και εκείνος σύντομα θα έφευγε και θα επέστρεφε στο σπίτι με την οικογένεια του. Εκείνο το πρωινό έτυχε στο σπίτι να βρίσκεται η 10χρονη κόρη του εραστή της. Η μικρή δεν συμπαθούσε την Γιεκατερίνα, και περίμενε πως και πως πότε ο πατέρας της θα επέστρεφε στην οικογενειακή τους στέγη, μαζί με τη μαμά της και εκείνη.
Η Γιεκατερίνα άρχισε να μαζεύει τα πράγματα της. Η μικρή κοιτούσε τηλεόραση και ο πατέρας της έλειπε για λίγη ώρα σε κάποια δουλειά. Το 23χρονο μοντέλο, έβγαλε αργά ένα καλσόν που είχε μέσα στην τσάντα της και καθώς το κοριτσάκι είχε απορροφηθεί από το πρόγραμμα της τηλεόρασης, πλησίασε από πίσω από τον καναπέ και πέρασε το καλσόν στο λαιμό του παιδιού.
Το έσφιξε με μανία και σε λίγα λεπτά όλα είχαν τελειώσει. Πήρε τα πράγματα της και έκλεισε την πόρτα πίσω της… Φυσικά ήταν ζήτημα ωρών να συλληφθεί όπως και έγινε. Το δικαστήριο της επέβαλλε ποινή κάθειρξης 12 ετών σε μια άγρια φυλακή στη Ρωσία. Η ίδια δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, αφού οι υπόλοιπες συγκρατούμενες της έχουν δηλώσει ευθέως πως την περιμένουν «με τις αγκαλιές ανοιχτές για να καλοπεράσει».
Οι άγραφοι νόμοι της φυλακής θέλουν τους παιδοκτόνους να τυγχάνουν «ειδικής» μεταχείρισης από τους υπόλοιπους κρατούμενους, και οι στατιστικές δείχνουν πως λίγοι έως ελάχιστοι καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την ποινή που τους έχει επιβληθεί.