Latest News

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ποιοι διοικούν τώρα τον Δήμο Πειραιά (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Μετά τον ορισμό των δύο νέων αντιδημάρχων συμπληρώθηκε η σύνθεση της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη στο...
Δήμο Πειραιά.  
Οι οκτώ αντιδήμαρχοι και οι έξι εντεταλμένοι σύμβουλοι στη διοίκηση του Δήμου είναι οι εξής:  


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ
Γλύκα – Χαρβαλάκου Αθηνά, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Μελάς Ιωάννης, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου καθώς επίσης και τις αρμοδιότητες της ελεγχόμενης στάθμευσης και του ελέγχου υπαίθριου εμπορίου και λαϊκών αγορών.
Καλογερόγιαννης Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.
Καρβουνάς Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρωπίνου Δυναμικού,  Δ/νση Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και Δ/νση Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Αργουδέλης Αλέξανδρος, Αντιδήμαρχος  Δ/νσης Οδοποιίας - Αποχέτευσης και στον τομέα Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Αγραπίδης Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, χωρίς αντιμισθία, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, του Τμήματος Πολιτικών Ισότητας και του Γραφείου Δημοτικών Πολυϊατρείων.
Γαϊτανάρος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου και Μηχανολογικού - Ηλεκτρολογικού.
Σιγαλάκος Κυριάκος, Αντιδήμαρχος Δόμησης & Γ.Σ.Π. και Αρχιτεκτονικού & Λ.Τ.Ε.
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Βρεφονηπιακών Σταθμών.
Βεντούρης Ανδρέας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πληροφορικής, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης για την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πληροφορικής και του αυτοτελούς τμήματος Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης και της Διεύθυνσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης & Δημοσίων Σχέσεων
Νταϊφά Ειρήνη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού  με αρμοδιότητα την εποπτεία και το συντονισμό της Δ/νσης Πολιτισμού, εκτός του τμήματος Αθλητισμού.
Κόκκαλης Πέτρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και του ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.
Βοϊδονικόλας Σταύρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου και του ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου και γενικότερα σε θέματα Προστασίας Περιβάλλοντος.
Καλαμακιώτης Νικόλαος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης και του ανατίθεται η εποπτεία και ο συντονισμός της Δ/νσης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης.
@ Αυτοί τώρα διοικούν το Δήμο Πειραιά...

(Περισσότερα εδώ)