Latest News

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Κυριάκος Σιγαλάκος, ο αρχιτέκτονας από τα δεξιά

Μια αντιδημαρχία με αρμοδιότητες σχετικές με το αντικείμενό του, αναλαμβάνει ο Κυριάκος Σιγαλάκος, ο οποίος είναι αρχιτέκτων -μηχανικός...
στο επάγγελμα.
Ο νέος Αντιδήμαρχος Δόμησης & Γ.Σ.Π. και Αρχιτεκτονικού & Λ.Τ.Ε κατείχε ανάλογη θέση και επί δημαρχίας ήταν αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Χρήστου Αγραπίδη.  
Ο Κυριάκος Σιγαλάκος προέρχεται πολιτικά από τη δεξιά παράταξη. 
Στις δημοτικές εκλογές του 2010 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Μαντούβαλου και βρέθηκε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, όταν αποχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού για τη δικαστική του εμπλοκή. 
Κατά τη διάρκεια της θητείας δεν ταυτίστηκε πλήρως με τη δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου, όπως άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του "Πειραιάς Πόλη Θρύλος". Αν και το τελευταίο διάστηκα φαίνεται να "ψήθηκε" με την ιδέα να είναι στο ψηφοδέλτιο του πρώην δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.
(Περισσότερα εδώ).
Όμως φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και πήγε μεταγραφή στο παραπέντε για το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη και επανεξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.  

Σύντομο βιογραφικό
Ο Κυριάκος Σιγαλάκος γεννήθηκε στις  27/08/1959 Κατάγεται από τη Μάνη. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Πολιτάκη και έχουν τρία παιδιά, την Ελένη, φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Ε.Μ.Π., την Ευδοκία, φοιτήτρια Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και τον Ιωάννη, μαθητή Γυμνασίου. Κατοικεί στην Καλλίπολη Πειραιά.
@ Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα...(Περισσότερα εδώ)