Latest News

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Μια ωραία ατμόσφαιρα με...υποχρεώσεις στον Πειραιά - Ποιος ήταν ο "τυχερούλης" που κέρδισε το φλουρί (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε μια ωραία ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου...

του Πειραιά.  
Μιλώντας ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης προτίμησε να μην πει πολλά λόγια, αλλά δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί στις...υποχρεώσεις του 2016. 
Απλά είπε ότι έφυγε μια δύσκολη χρονιά για τη χώρα, μια δύσκολη χρονιά για την πόλη. 
"Είναι - ανέφερε μεταξύ άλλων - βέβαιο ότι το 2016 δεν θα είναι ευκολότερο, ούτε για τη χώρα ούτε για την πόλη μας. Οφείλουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι! Οφείλουμε με επιμονή, με δυναμική, με αλληλεγγύη, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη και αντίληψη, να γίνουμε μια ομάδα για να τα καταφέρουμε. Και μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μπορούμε να συνθέσουμε απόψεις, μπορεί να έχουμε διαφορές, πρέπει να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας, να πάμε αυτή την πόλη μπροστά που έχει δυνατότητες, έχει προοπτική και μπορεί να τα καταφέρει. Να δείξουμε ότι παρά τις διαφωνίες μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας...».



Ο "τυχερούλης" που έπεσε το φλουρί ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Αντώνης Στελιάτος, o οποίος, όπως φαίνεται στη διπλανή φωτογραφία, κέρδισε μια εικόνα! 
Την εκδήλωση πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, η οποία έπαιξε αγαπημένες μελωδίες.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν στελέχη του δήμου, εκπρόσωποι φορέων και τοπικών αρχών. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και  Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ενώ νωρίτερα έγινε η δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος. 

@ Καλή Χρονιά με μια ωραία ατμόσφαιρα, έστω με υποχρεώσεις, και το 2016 στον Πειραιά!