Latest News

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Δύο "κοπή την πίτα" την ημέρα...

Αν κάποιος θελήσει να κάνει μια σούμα για πόσες κοπές πίτας πρόλαβε και πήγε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, τότε μάλλον είναι εύκολο να χάσει...
τον λογαριασμό!

Τουλάχιστον σε τέσσερις εκδηλώσεις φαίνεται ότι παραβρέθηκε μέσα στο τελευταίο Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος της πόλης, αν και οφείλουμε ν' ομολογήσουμε ότι μπορεί να κάνουμε και λάθος στο μέτρημα. 
Έχουμε και λέμε:
  • Το Σαββάτο παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστέλλας στο εστιατόριο «Ζορμπάς», στο Μικρολίμανο, αλλά και την κοπή πίτας  του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, στην αίθουσα δεξιώσεων «Porto Leone», στην Καστέλλα.
  • Την Κυριακή παρέστη στην εκδήλωση της Παγκρήτιας Ένωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας,  στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας ης  Αδελφότητας Κρητών Πειραιά  «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» που έγινε στην αίθουσα δεξιώσεων V’AΜMOS» στο στάδιο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» με την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός,
Αυτές είναι οι πίτες που προλάβαμε να καταγράψουμε, αλλά δεν αποκλείεται να πήγε και αλλού, γιατί σίγουρα θα υπήρχαν κι άλλες προσκλήσεις.
@ Δύο πίτες την ημέρα είναι λίγες για τον δήμαρχο Πειραιά...