Latest News

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Εσύ ξέρεις τι έκανε το τριήμερο ο δήμαρχος Πειραιά; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Φορτωμένο" θα έλεγε κανείς ότι είναι το πρόγραμμα του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη εν όψει των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων...
στην πόλη.
Ήδη το τελευταίο τριήμερο φαίνεται πως ο δήμαρχος πήγαινε από εκδήλωση...σε εκδήλωση!
Δείτε επιγραμματικά και χωρίς χρονολογική σειρά που ήταν ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος πήγε:



  • Στη χριστουγεννιάτικη δράση που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega Channel» «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι» σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά στον πεζόδρομο της Δραγάτση. Η ανταπόκριση του κόσμου φαίνεται πως δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού μάλλον ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος έδειξε να είναι ικανοποιημένος, λέγοντας "περιμένουμε παραπάνω πράγματα από τους Πειραιώτες..."
  • Στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Βάλια Κυριαζή-Μώραλη Περιηγήθηκε στο χώρο και ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο Νίκο Γκίκα και την Διευθύντρια του Ιδρύματος Αναστασία Κατσιλιέρη. Επέλεξε δώρα και αντάλλαξε ευχές με τους εθελοντές, το προσωπικό και τους πολίτες που έσπευσαν να στηρίξουν τον κοινωνικό σκοπό του Χριστουγεννιάτικου Βazaar.
  • Στο κλείσιμο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που διοργάνωσε το Σωματείο «ΠΑΙ.Δ.Υ.», στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, υπό την αιγίδα των Δήμων Πειραιά και Παλαιού Φαλήρου, με τίτλο «Χριστούγεννα στον Πλανήτη ΠΑΙ.Δ.Υ.»  συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Βάλια Κυριαζή-Μώραλη. Στην εκδήλωση ο δήμαρχος έκανε την βράβευση του γιατρού παιδοχειρουργού στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Γιώργου Πετούση για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στα παιδιά.
  • Στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1  σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, το Δήμο Πειραιά, τη Μητρόπολη Πειραιά και τον Ιατρικό Σύλλογο της πόλης. Ο δήμαρχος  συνομίλησε με τους γιατρούς και τους εθελοντές αιμοδότες και τους συνεχάρη για την προσφορά και το αίσθημα αλληλεγγύης που επιδεικνύουν για τον συνάνθρωπο.
  •  Στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου. Εκεί έγινε  συναυλία του  συγκροτήματος XANAZOO, με Face painting και με Χριστουγεννιάτικες ευχές στο δέντρο των ευχών. Επίσης έγραψαν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και κατασκεύασαν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο στολίδι για το σπίτι τους. Ο δήμαρχος παραβρέθηκε με την οικογένειά του  και ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλή και δημιουργική χρονιά.
@ Oυφ! Κουραστήκαμε να τ' ανεβάσουμε 
(αν και δεν θα έπρεπε, αφού δεν τα στέλνουν), φαντάσου να πηγαίναμε κιόλας...