Latest News

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

MEGA: Τέλος εποχής για τον Γιώργο Σαραντάκο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Τίτλοι τέλους" έπεσαν για τον Πειραιώτη δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από 25 χρόνια...


στο  Μega. 
Οι φήμες για αποχώρηση του ρεπόρτερ από τον Πειραιά κυκλοφορούσαν εδώ και ένα μήνα, τόσο στη δημοσιογραφική πιάτσα, όσο και κάτω στο λιμάνι.
Άλλωστε, ο ίδιος ανέβαζε στην προσωπική του σελίδα φωτογραφίες από την 25χρονη καριέρα του στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ ανάλογα ήταν τα μηνύματα των φίλων του.
Οι μέρες περνούσαν όμως, αλλά καθημερινά ήταν στον αέρα του Mega.
Τελικά, η αποχώρηση του δημοσιογράφου είναι γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι έκανε την τελευταία εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, χθες το βράδυ. Ήταν σε ζωντανή σύνδεση στις ειδήσεις του Mega από το εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο της Αθήνας μεταδίδοντας τα αποτελέσματα της ΝΔ, όταν  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία του με σχόλιο:
 ΤΕΛΟΣ. Έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε μία σχέση 25 ετών. 


Αιτία, ήταν οι τελευταίες περικοπές στους μισθούς των δημοσιογράφων. Το όνομά του ήταν από την αρχή στην λίστα με τα ονόματα αυτών που δεν θα υπέγραφαν την νέα σύμβαση και θα αποχωρούσαν. Ενώ όμως όλοι οι υπόλοιποι πήραν άδεια και άρχισαν να μην εμφανίζονται στον αέρα του καναλιού ο Γιώργος Σαραντάκος εμφανιζόταν καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων...
Ο Γιώργος Σαραντάκος εξηγεί γιατί έφυγε από το MEGA, και ποια είναι τα σχέδιά του για το μέλλον: «Χθες όντως ήταν η τελευταία μου μέρα στο Μεγάλο Κανάλι... Μια σχέση πάσης μορφής που διαρκεί 25 χρόνια σίγουρα όταν τελειώσει αφήνει μια γλυκιά ανάμνηση και σε γεμίζει με όμορφα συναισθηματα.25 χρόνια ένα τέταρτο του αιώνα στο ίδιο γραφείο με τους ίδιους ανθρώπους. Μεγαλώσαμε μαζί, ζήσαμε χαρές, λύπες, γεγονότα και καταστάσεις μέσα από τις οποίες ωριμάσαμε άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.»

  «Γιατί φθάσαμε στον χωρισμό; Αποστασιοποιημένοι από τα γεγονότα κοιτώντας με μια ψυχρή επαγγελματική ματιά μπορεί να πει κανείς ότι ήταν δύσκολο εως αδύνατο να αντέξει ένας επαγγελματίας μια ακόμα οδυνηρή μείωση αποδοχών στα χρόνια της κρίσης. Σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη απόφαση η απόφαση της αποχώρησης. Από την άλλη πλευρά όταν έχεις απέναντι μια επιχείρηση που δεν την βλέπεις σαν επιχείρηση σου αλλά σαν το σπίτι σου που έζησες μέσα μια ζωή τότε σίγουρα η απόφαση είναι γολγοθάς. Από τη μια οι αναμνήσεις, οι τόσες αποστολές ,τα χιλιάδες ρεπορτάζ και από την άλλη η ευκαιρία της αποχώρησης και οι νέοι δρόμοι που θες να ανοίξεις.

@ Καλά δεν θα χαθούμε κάτω στον Πειραιά, άσε που ο Γιώργος Σαραντάκος μας έχει δώσει την άδεια να γράφουμε ότι θέλουμε για τον ίδιο! 
Καλή συνέχεια και θα τα πούμε...