Latest News

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Όταν η Πασχαλίνα Καλαγιά μοίρασε γαλοπούλες σε χίλιες άπορες οικογένειες του Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περισσότερες από χίλιες γαλοπούλες μοίρασε η Πασχαλίνα Καλαγιά - Καραμαλάκου σε άπορες οικογένειες του Δήμου Πειραιά, εν όψει...
των Χριστουγέννων.(ΕΔΩ)
Αυτή ήταν μια ακόμη προσωπική πρωτοβουλία της πρώην προέδρου της ΚΟΔΕΠ και όχι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πειραιά, όπως αναφέρθηκε λανθασμένα από κάποια ΜΜΕ.
Όπως εξήγησε η Πασχαλίνα Καλαγιά, πήρε αυτήν την πρωτοβουλία ως ένδειξη αγάπης και αλληλεγγύης για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες και τις οικογένειές τους, εν όψει των Χριστουγέννων. 
Η ίδια δήλωσε: "Αυτές τις Άγιες Ημέρες, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Προσφέραμε γαλοπούλες σε αδύναμους οικονομικά δημότες που έχουν ανάγκη να ζήσουν χαρούμενα Χριστούγεννα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία».
Η διανομή έγινε χθες από τις 11.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα στον πεζόδρομο στη Δραγάτση, δίπλα από τον κτίριο της Ραλλείου Σχολής στο κέντρο της πόλης.
Απίσετυτο: Τι έκανε η δημοτική αρχή Πειραιά
Ο λόγος ήταν ότι η δημοτική αρχή Πειραιά αρνήθηκε (!!!) να παραχωρήσει για λίγες ώρες τον ισόγειο χώρο της 2ης Δημοτικής Κοινότητας στη Δραγάτση προκειμένου να δοθούν οι γαλοπούλες στις ευπαθείς οικογένειες της πόλης.
Απλά να πούμε ότι πριν από λίγο καιρό, τον ίδιο χώρο ο Δήμος Πειραιά είχε παραχωρήσει για σχεδόν μια βδομάδα για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών από μια ιστοσελίδα!
@ Όταν η Πασχαλίνα Καλαγιά μοίραζε γαλοπούλες στις άπορες οικογένειες της πόλης και η δημοτική αρχή Πειραιά...
Τα συμπεράσματα δικά σας