Latest News

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ιδού πόσο κοστίζουν τα Χριστουγεννιάτικα Παιχνίδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πολύς λόγος έγινε στην πλατεία Κοραή σχετικά με τη δωρεά του Ολυμπιακού για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα παιχνίδια στο...
Δήμο Πειραιά. 
Το κόστος των παιχνιδιών είναι 1 ευρώ, χάρη στη δωρεά του Ολυμπιακού που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ και δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ωστόσο δεν λείπουν τα παράπονα από δημότες- και όχι μόνο- καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος για τα παιδικά παιχνίδια.
Αντίθετα, τα προηγούμενα χρόνια επί δημαρχίας Βασίλη Μιχαλολιάκου τα εισιτήρια κόστιζαν ακριβότερα αλλά ήταν περισσότερος ο χρόνος.  
Δείτε πόσο κόστιζαν τα παιχνίδια στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για να μπορέσετε να κάνετε μια σύγκριση μέσα από παλαιότερες αναρτήσεις  του "Reportaz Net".
(Για να διαβάσετε ολόκληρα τα δημοσιεύματα κάντε κλικ πάνω στους συνδέσμους με τα κόκκινα γράμματα)


23 Δεκ 2011
Αν και η σημερινή κακοκαιρία ανάγκασε τους υπεύθυνους των παιχνιδιών στην πλατεία Κοραή να κατεβάσουν ρολά, ωστόσο στο παγοδρόμιο στην Αγ. Κωνσταντίνου, επικρατούσε το... ...αδιαχώρητο, αφού ήταν ο μοναδικός ...


18 Δεκ 2012
Τα εισιτήρια για το παγοδρόμιο είναι τσουχτερά: 7 ευρώ για μια ώρα και 4 ευρώ για μισή ώρα και το κάθε παιδί. Δηλαδή, μια οικογένεια με 2 παιδιά θα κληθεί να πληρώσει μόνο για το παγοδρόμιο από 8 έως 14 ευρώ τη φορά!

17 Δεκ 2013
Μια βόλτα στο παγοδρόμιο κοστίζει 6 ευρώ, ενώ η μισή ώρα 3 ευρώ. Το εισιτήριο σε τρενάκι, καρουζέλ, παιδότοπο και τραμπολίνο ανέρχεται στην τιμή των 2 ευρώ, τα κερματοφόρα παιχνίδια 1 ευρώ (για τα μικρά) και 2 ευρώ (για ...

@ Τα παιχνίδια δεν μπορεί να πει κανείς ότι φέτος είναι ακριβά, αλλά η μαγκιά θα ήταν να είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Πειραιά, όπως συμβαίνει σε ορισμένους άλλιυς Δήμους (έτσι λέγεται ότι συμβαίνει στο Περιστέρι)

 Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν στον προϋπολογισμό για το 2016 προβλεφθεί να υπάρχει ένα σχετικό κονδύλι, το οποίο θα καλύπτει τα έξοδα μαζί τη χορηγία του Ολυμπιακού. Τότε θα φανεί περισσότερο και η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και η συμμετιοχή της δημοτικής Γιάννη Μώραλη. Χορηγός επικοινωνίας "Reportaz Net"