Latest News

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μαύρη πρεμιέρα με το Bazaar Βιβλίου στον Πειραιά - Φιέστα δίπλα από την τραγωδία με τον άστεγο

Ίσως να μην υπήρχε πιο ατυχής συγκυρία για την πρεμιέρα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar Βιβλίου του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM 99,5» στο Στάδιο Ειρήνης...
και Φιλίας: 
 Ένας άστεγος άνδρας κάηκε ζωντανός κι άλλοι δύο υπέστησαν εγκαύματα από φωτιά που άναψαν για να ζεσταθούν από το κρύο μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο του Δήμου Πειραιά.(ΕΔΩ)
Η τραγωδία γράφτηκε στην πρώην βίλα Ζαχαρίου στο Μικρολίμανο, λίγα μέτρα μακριά από την φιέστα  στο ΣΕΦ.(ΕΔΩ)
Τραγική ειρωνεία είναι ότι το ΧριστουγεννιάτικοBazaar Βιβλίου λέγεται ότι έχει  φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς γίνεται
-υποτίθεται- για την οικονομική ενίσχυση των αστέγων και άπορων πολιτών του Πειραιά. Αυτό τουλάχιστον λέγεται στο διαφημιστικό τρέιλερ των διοργανωτών που καλούν τον κόσμο να πάει στο Bazaar για να αγοράσει φθηνά βιβλία για καλό σκοπό.
Εκείνο που δεν λένε είναι ότι  τα έσοδα καταλήγουν στον "κουμπαρά" της ΚΟΔΕΠ και όχι σε όσους έχουν ανάγκη, όπως τουλάχιστον συνέβη με το περσινό Bazaar Βιβλίου. Πριν ένα χρόνο συγκεντρώθηκαν περί τις 150.000 ευρώ και ακόμα δεν δόθηκαν στους άστεγους και άπορους της πόλης. (ΕΔΩ)
Επιπλέον, εδώ και ένα μήνα έκλεισε ο ξενώνας των αστέγων της ΚΟΔΕΠ του Δήμου Πειραιά, με το πρόσχημα ότι θα γίνει απολύμανση και επισκευές (βάψιμο) στο κτίριο. Έτσι, οι 33 φιλοξενούμενοι άστεγοι μεταφέρθηκαν σε άλλες κοινωνικές δομές, ενώ λίγες ημέρες μετά ανακοινώθηκε πρόσκληση να υποβάλλουν νέες αιτήσεις για τον ξενώνα. (ΕΔΩ)
@ Μιλάμε για απίστευτη συγκυρία με το Bazaar Βιβλίου του δήμου Πειραιά στο ΣΕΦ να κάνουν φιέστα για την ΚΟΔΕΠ, λίγα μέτρα μακριά από την τραγωδία με τον άστεγο που κάηκε ζωνατνός στη βίλα Ζαχαρίου στο Μικρολίμανο.
ΤΡΑΤΖΙΚ!!!!