Latest News

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Kαιρός:Πού βελτιώνεται και πού θα έχουμε πάλι βροχές

Γενικά βελτιωμένος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα.  
Πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένονται...
κυρίως στο νότιο Αιγαίο τις βραδινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. H θερμοκρασία σε πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.   
Αττική Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ βόρειοι με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 09 έως 18 βαθμούς κελσίου. 
Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 14 βαθμούς κελσίου.  
 Μακεδονία, Θράκη Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία το απόγευμα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.  
 Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 
  Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς κελσίου.   
Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και το βράδυ βόρειοι με την ιδία ένταση. Θερμοκρασια: από 13 έως 20 βαθμούς κελσίου.  
 Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια βόρειοι με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.   
Λευκάδα Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενή βροχή. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.