Latest News

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Αγιοβασίληδες... κλείνουν τους δρόμους της Αθήνας


Γεμίζει με Αγιοβασίληδες στο κέντρο της Αθήνας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ την Κυριακή λόγω διεξαγωγής του..
«2ου Athens Santa Run».
Σε ένα εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χλμ. στο κέντρο με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου), χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό. Ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει καταβάλλοντας 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.
Από τις 10 το πρωί και έως το πέρας της εκδήλωσης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά και η στάση και στάθμευση των οχημάτων θα απαγορεύεται σε:
-Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
-Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
*Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.