Latest News

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Νέες απίστευτες αποκαλύψεις από το Νίκο Πηρούνια: Μαρινάκη, Κοτσώνη, Καϋμενάκη,Τσαχειλίδη κ.α.


Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του δημοτικού συμβούλου Πειραιά και πρώην προέδρου του Εθνικού Νίκου Πηρούνια στην...
εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
Ο Ν. Πηρούνιας αναφέρθηκε σε στοιχεία της κατάθεσής του για τη συνομιλία που έγινε στις 30 Ιουνίου 2015 με φυγόδικο που βρίσκεται στον Καναδά: 
'' Σχολιάσαμε την επικαιρότητα. Με ρώτησε ο κ.Ανδρεάδης γιατί λες ότι ο Μαρινάκης έβαλε τον Τσαχειλίδη στην επιτροπή διαιτησίας. Το έκανα γιατί δεν ήθελα να καταλάβει ο συνομιλητής που ότι ήμουν σε διάσταση με τον Μαρινάκη. Για να μπει στην ΚΕΔ  Πειραιώτης διαιτητής, ο πρώτος που θα εξέφραζε γνώμη, επιθυμία ή εντολή ήταν ο Μαρινάκης. Είπα στον κ.Ανδρεάδη ότι τον Τσαχειλίδη προφανώς τον έβαλε ο Μαρινάκης. Αυτό θα το έλεγε και το τελευταίο παιδάκι στον Πειραιά. Ο Τσαχειλίδης είναι αξιόλογο και έντιμο παιδί. Μόνο για διαιτητής δεν κάνει! Ο Τσαχειλίδης υποστήριξε την παράταξη Μώραλη-Μαρινάκη. Η δουλεία του ως εκτελωνιστής δεν πάει καλά και σκέφτηκα ότι ανθρώπινα τον έβαλε στην ΚΕΔ να παίρνει ένα μισθό να συντηρηθεί''.

Στο ερώτημα αν '' η ΕΠΟ είναι αυτή που επιλέγει τον αρχιδιαιτητή'', ο Ν. Πηρούνιας απάντησε: '' Τώρα θα γελάσουμε πολύ με αυτό το θέμα. Ο κ.Τσαχειλίδης επειδή δεν ήταν συνεργάσιμος σε λίγες εβδομάδες απολύθηκε. Άρα οι σκέψεις μου ήταν αβάσιμες. Με διέψευσαν τα γεγονότα''.

''ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ''ΕΝΤΑΞΕΙ'' 
Ο Νίκος Πηρούνιας αναφέρθηκε στη συνέντευξη του στη φράση του '' ο Μαρινάκης απαλλάχθηκε γιατί και ο εισαγγελέας και ο εφέτης ήταν ''εντάξει'' . Ισχυρίστηκε ότι εννοούσε πως οι δικαστικοί λειτουργοί σωστά αθώωσαν τον κ.Μαρινάκη , λέγοντας χαρακτηριστικά: ''πότε πρόλαβε ο Μαρινάκης που ανέλαβε το 2011 τον Ολυμπιακό από το Λονδίνο να κάνει όλα αυτά τα πράγματα ; Αν εγώ είχα σχέση με τον εισαγγελέα ή τον εφέτη γιατί να με είχαν παραπέμψει. Αν είχα σχέση με τους δικαστές δεν θα καθάριζα τον Μαρινάκη, θα καθάριζα τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί ο Μπεός μιλάει για επηρεασμό του εισαγγελέα Πούλιου υπέρ του Μαρινακή. Η δική μου παραπομπή έγινε γιατί οι δικαστές ήταν παγιδευμένοι στη δικογραφία και σε μια συνομιλία. Το αδίκημα μου έχει παραγραφεί, καθώς ήταν ένα ματς του 2010''.

'' ΕΙΠΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ''
Ο υπερκοριός της  ΕΥΠ κατέγραψε και μια συνομιλία του κ.Πηρούνια στην οποία αναφέρεται σε τρεις διαιτητές που βοήθησαν τον Ηρακλή. Ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό ήταν φανταστικό: '' Είπα ψέματα στον συνομιλητή μου για να ισχυροποιήσω τη θέση μου και να νιώσει την ανάγκη ο Παπαθανασάκης να με ακούσει και να μη στοιχηθεί με κανέναν από τους μεγάλους. Έμπλεξα με τον Ηρακλή γιατί έχω το μικρόβιο. Για να ασχοληθείς με το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ψώνιο και λίγο κάλο στο μυαλό. Πράγματι είπα στον συνομιλητή μου ότι '' το παιχνίδι το ελέγχει ο Μαρινάκης''. Έτσι πίστευα. Η άποψή μου ήταν εσφαλμένη. Ο Παπαθανασάκης ποτέ δεν συναντήθηκε ούτε με τον Μελισσανίδη ούτε με τον Μαρινάκη''.
Από την πλευρά του ο Πηρούνιας είπε για την σχέση του με τον Καϋμενάκη: 
«Ο Καϋμενάκης είναι 25 χρόνια φίλος μου, πολύ πριν εμπλακεί με το ποδόσφαιρο. Μένει στο Ντουμπάι και θεώρησα ότι είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να διασταυρώσω την υπόθεση του ναρκοπλοίου και να καταλάβω εάν ο Αιμίλιος Κοτσώνης είχε συμμετοχή. Με διαβεβαίωσε ότι ο Κοτσώνης δεν είχε ανάμιξη». 
Για το τι εννoούσε με την φράση «κόψτε του τα αυτιά...», ο Ν. Πηρούνιας ανέφερε:«Είχε αλληγορική σημασία. Εννοούσε ''βάλε πέντε παιδιά να του ψιθυρίσουν στο αυτί''. Δεν το έκανα ούτε καν το είπα στον Αιμίλιο. Βεβαιώθηκα από τη συνομιλία μου με τον Καϋμενάκη ότι ο Κοτσώνης είναι αθώος και θύμα συγκυριών. Ο Ν. Πηρούνιας διέψευσε την εμπλοκή του με την μετάθεση των τριών λιμενικών, λέγοντας πως έκανε μία εξυπηρέτηση στον Κοτσώνη για ευνοϊκή μετάθεση ενός ναύτη. 
Τέλος ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού έκλεισε με τα εξής: «Από τότε που αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση του υπερκοριού, σταμάτησαν να μου ζητάνε ρουσφέτια. Σταμάτησαν να μου τηλεφωνούν. Ζητώ συγγνώμη από όσους έθιξα είτε από αφέλεια είτε από ανοησία. Ζητώ συγγνώμη και από τον κ.Κλαδά και από τον εφέτη και από τον εισαγγελέα...» skai.gr