Latest News

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΒΑΣΩ ΣΤΑΣΙΝΟΥ: Η σύζυγος του Αντώνη Νικοπολίδη σε σπάνια solo εμφάνιση! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Αντώνης και η Βάσω Νικοπολίδη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και low profile ζευγάρια της...
εγχώριας σοουμπίζ. 
Συνήθως φωτογραφίζονται μαζί, ωστόσο αυτή τη φορά η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή και δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Πειραιά βρέθηκε μόνη της στην πρεμιέρα της παράστασης «Καγκουρώ» στο Εθνικό Θέατρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη Βάσω Στασινού είναι ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Για όλα όσα ξεχώρισε στην γυναίκα της ζωής του, Βάσω έχει μιλήσει (στο hello) ο Έλληνας Τζορτζ Κούνεϊ σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Κατ΄ αρχάς είναι μια πολύ ωραία γυναίκα. Αυτό που μου έκανε πάντα εντύπωση όταν την έβλεπα, ήταν η υπέρμετρη εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Καμιά φορά έλεγα στη γυναίκα μου ότι φτάνει στα όρια της αλαζονείας. Εγώ αυτό δεν το είχα καθόλου. Ήμουν πολύ μετριόφρων και συνεσταλμένος. Ζώντας, λοιπόν, κοντά της, πήρα ακριβώς αυτό που μου έλειπε. Συμπληρώσαμε ο ένας τον άλλον».
Από την άλλη η πρώην αθλήτρια του μπάσκετ είχε δηλώσει για το ποδόσφαιρο: «Δεν ξέρω τι είναι off side, δεν θέλησα ποτέ να μάθω. Δεν ήθελα να ασχοληθώ ποτέ με τα του ποδοσφαίρου, θεωρώντας πως αν ήξερα, θα επηρέαζα και τον άνδρα μου. Δεν κάναμε ποτέ τέτοιες συζητήσεις στο σπίτι, είμαι άσχετη και παραμένω άσχετη, παρόλο που και ο μεγάλος μας γιος παίζει ποδόσφαιρο, δεν με ενδιαφέρει. Βλέπω, χαίρομαι με τις νίκες, λυπάμαι με τις ήττες, αλλά στο τεχνικό κομμάτι είμαι παντελώς άσχετη»!