Latest News

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η απαξιωτική δήλωση Μαρινάκη για την ΑΕΚ (βίντεο)

Πολύ συζήτηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις Μαρινάκη και η μπηχτή για  τον Μελισσανίδη, με τον χαρακτηρισμό σε βάρος της ΑΕΚ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


“Μια μεγάλη απάτη” που “δεν είναι σήμερα μεγάλη ομάδα αλλά ιστορική” είναι η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όσα δήλωσε μετά το ματς, με αποδέκτη τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από το Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-0: «Για να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, οι μεγάλες νίκες καταγράφονται απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ σήμερα δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική ομάδα. Μεγάλη ομάδα ήταν η ομάδα του Μπάρλου, ακόμα και του Νικολαΐδη, που την διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες, είχαν ξοδέψει λεφτά. Η σημερινή ΑΕΚ, δυστυχώς, είναι μία μεγάλη απάτη, δεν είναι μία μεγάλη ομάδα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα, να ξαναέκαναν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πώς να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει μία ομάδα να πέσει στην τρίτη εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι τζάμπα μάγκας μόνο και τζάμπα ευεργέτης.
Αυτές είναι οι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο να καταγράφονται», είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών απευθυνόμενος φυσικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη και συνέχισε: «Εγώ έχω να πω το εξής, ότι ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα, με πίστη, με πολλή αγάπη, στις επιτυχίες. Και όπως έχω πει επανειλημμένες φορές, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε με πίστη το έργο μας. Και τα καλύτερα έρχονται».
Ακολούθως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε:
Για το πολύ καλό ρόστερ της ομάδας: «Είναι ακόμα νωρίς. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς, την ερχόμενη Τρίτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις: «Το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός. Σας έχω πει ότι τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, με πολλή δουλειά και όραμα για το καλύτερο».
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος σήμερα ήταν εκπληκτικός για άλλη μία φορά. Ήταν σαν να βλέπαμε ένα παιχνίδι του Champions League. Το είδατε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Ζήτω ο Ολυμπιακός».


Το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη: