Latest News

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα και στο γκαράζ του Δήμου Πειραιά! (ΕΙΚΟΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ)

Αν ο δήμος Πειραιά θέλει να απομακρύνει τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από την πόλη, τότε ίσως θα πρέπει να ξεκινήσει την επιχείρηση-σκούπα από το γκαράζ...
της Ραλλείου.(ΕΔΩ)
Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Reportaz Net, φαίνεται να υπάρχουν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στο ισόγειο του κτιρίου που λειτουργεί χωρίς άδεια ως γκαράζ για στελέχη- και όχι μόνο - της διοίκησης του Δήμου Πειραιά.(ΕΔΩ)
(σ.σ. Στο γκαράζ παρκάρουν και διάφοροι άλλοι και κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα και όχι να συνεχίσουν να κάνουν τα στραβά μάτια...)


Ένα παλιό μικρό αυτοκίνητο, μάρκας fiat είναι παρκαρισμένο στο γκαράζ του Δήμου


Το σκονισμένο μαύρο Μερσεντές με την μισοξηλωμένη πινακίδα, λέγεται ότι είναι παλαιό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν δήμαρχοι Πειραιά. Δεν το χρησιμοποιούν γιατί είναι ασύμφορο - 4.500 κυβικά και παραμένει εγκαταλελειμμένο στο γκαράζ.  

 Αυτό το αυτοκίνητο με την κουκούλα δεν είναι - λένε- εγκαταλελειμμένο στο γκαράζ του Δήμου.
Όταν ρωτήσαμε γιατί κάποιος που πηγαίνει το πρωί στο Δήμο και φεύγει το μεσημέρι χρειάζεται να βάλει κουκούλα στο αυτοκίνητό του ενώ είναι παρκαρισμένο μέσα σε κλειστό γκαράζ, η απάντηση ήταν επική: Φοβάται να μην λερωθεί επειδή πέφτουν σοφάδες από το νταβάνι!

@ Αν, λοιπόν, πρόκειται να γίνει επιχείρηση για τη απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων ΙΧ στον Πειραιά, τότε να ξεκινήσει από το γκαράζ του Δήμου στην περίπτωση  που δεν τα έχουν πάρει ακόμα τα αυτοκίνητα...