Latest News

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ο Πεπίνο ντι Κάπρι τραγούδησε στον Πειραιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάσημος τραγουδιστής της δεκαετίας του ΄60 Πεπίνο ντι Κάπρι ήταν ανάμεσα στους σαράντα Ιταλούς μουσικούς που επισκέφτηκαν τη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά. Μάλιστα, με την αναλλοίωτη φωνή του τραγούδησε μια γνωστή επιτυχία του. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



 «Είμαι ευτυχισμένος που μετά από τόσα χρόνια είμαι και πάλι στην Ελλάδα. Η άφιξη μου στη χώρα σας με γέμισε με ενέργεια και καλλιτεχνική έμπνευση», δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 και το Θοδωρή Ασβεστόπουλο ο Ιταλός τραγουδιστής Πεπίνο Ντι Κάπρι. Παράλληλα σημείωσε ότι θα ήταν πολύ ωραίο αν είχε την δυνατότητα να κάνει μία περιοδεία τριών – τεσσάρων ημερών στην Ελλάδα. 
Στο μικρόφωνο εναλλάσσονταν Ιταλοί και Έλληνες μουσικοί. Τους Ιταλούς επισκέπτες μάγεψαν με τις ερμηνείες τους ο Φίλιππος Μοδινός – ο οποίος έπαιξε και πιάνο – και η Κασσάνδρα Δημοπούλου,  τραγουδιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε αγαπημένα έργα  της Ιταλικής Όπερας. Κατά την είσοδο των Ιταλών  επισκεπτών στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης έπαιξε στο πιάνο, έργα Βέρντι, η πιανίστα Μάρω Φραγκούλη καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου και του Μουσικού Γυμνασίου Πειραιά.
@ Το καλύτερο Reprotaz Net είχε πάλι ο Θοδωρής Ασβεστόπουλος...