Latest News

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Χαμός με τους δημοτικούς αστυνομικούς στον Πειραιά


Χαμός έχει γίνει στο Δήμο Πειραιά με τους 24 νέους δημοτικούς αστυνομικούς που πληρώνονται και κάθονται...
χωρίς να κάνουν τίποτα, όπως αποκάλυψε το REPORTAZ NET ΕΔΩ
Η αποκάλυψη μαθαίνουμε πως σήμερα έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης μεταξύ των εργαζομένων στο κτίριο της Κοραή, αλλά και σε υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά.
Αν και από τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη ακολουθούν την γνωστή αστεία τακτική του τύπου "Δεν ξέρω/ δεν απαντώ", όπως πληροφορηθήκαμε από φίλους αναγνώστες, οι νέοι δημοτικοί αστυνομικοί περνούν μια βόλτα από την υπηρεσία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για το αντικείμενο που προσελήφθησαν στο Δήμο. 
Ο λόγος είναι - λέει - πως δεν έχει γίνει ακόμα η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για να προστεθεί ως υπηρεσία (Δ/νση).
Μια από τις αιτίες μπορεί να είναι οι εκλογές και το απαγορευτικό για συνεδριάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για οποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή. Μια άλλη θα μπορούσε να είναι ότι οι αρμόδιοι του Δήμου Πειραιά καθυστέρησαν να προχωρήσουν τις σχετικές διαδικασίες ώστε να μην παρουσιάζεται αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο...
@Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί να έχουν προσληφθεί και να μην κάνουν τίποτα, αν και γι' αυτό δεν φταίνε φυσικά οι ίδιοι...