Latest News

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Φως στο έγκλημα στα Καμίνια: Έσκαψε τούνελ για να σκοτώσει την πρώην σύζυγο και μετά αυτοκτόνησε!


Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε πίσω από το έγκλημα 67χρονης γυναίκας που συγκλόνισε μια γειτονιά του Πειραιά, πριν από περίπου...
πέντε μήνες. 
Ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγος ήταν ο δράστης της δολοφονίας 67χρονης στα Καμίνια στις 28 Απριλίου του 2015. Ο θάνατος της 67χρονης επήλθε μετά από κακώσεις που είχε προκαλέσει αιχμηρό αντικείμενο.   
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 76χρονος που έσκαψε τούνελ 4 μέτρων προκειμένου να μπει στο σπίτι της συζύγου του και να την σκοτώσει, στη συνέχεια εξαφανίστηκε αφήνοντας πρόχειρο σημείωμα.   
Στις 9 Σεπτεμβρίου βρέθηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη ορεινή περιοχή στην ευρύτερη περιοχή Κύμης Ευβοίας. Στην παλάμη του αριστερού του χεριού βρέθηκε ένα μονόκαννο όπλο. Ο θάνατός του επήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.   
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα της ΕΛΑΣ, ο 76χρονος είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της 67χρονης και για τον σκοπό αυτό είχε διανοίξει υπόγειο τούνελ από το σπίτι του, το οποίο κατέληγε στο σπίτι του θύματος.   Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.