Latest News

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ζώδια: Οι προβλέψεις της ημέρας

Δείτε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για όλα τα ζώδια...
ΚΡΙΟΣ Μπορεί να σας αναθέσουν σήμερα μια εργασία που θα πρέπει να τη διεκπεραιώσετε πολύ σύντομα και εξαιτίας της πίεσης και του άγχους σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε λάθη και παραλείψεις. Προκειμένου να βρεθείτε εκτεθειμένοι, προσπαθήστε να πάρετε κάποια παράταση, ειδάλλως θα πρέπει με κάθε τρόπο να ηρεμήσετε, ώστε να μείνετε επικεντρωμένοι στη δουλειά σας.   Μια νοσταλγική διάθεση από το απόγευμα και μετά θα σας φέρει αντιμέτωπους με έντονα συναισθήματα τα οποία θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που σας χαλαρώνει, ή βρεθείτε με φίλους σας, ώστε να ξεχαστείτε και να βγείτε σύντομα από το αισθηματικό αδιέξοδο. Αν δεν μπείτε στη διαδικασία να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με άλλους, θα τα ξεπεράσετε ακόμη πιο εύκολα.
     
ΤΑΥΡΟΣ Μια ιδέα που έχετε στο μυαλό σας ήρθε η στιγμή για να τη βάλετε σε εφαρμογή και κανονικά ενώ θα έπρεπε να είστε μες στην τρελή χαρά, είστε μες στην αγωνία με ποιον τρόπο θα αντεπεξέλθετε σε περίπτωση αποτυχίας. Μη σκέφτεστε τα στραβά μόνο που μπορεί να συμβούν. Είναι άλλο πράγμα να προβλέπει κανείς κακοτοπιές και να τις αποφεύγει και εντελώς διαφορετικό να φοβάται πως θα αποτύχει.   Από τη μια θέλετε να βρεθείτε με κόσμο και να επικοινωνήσετε, από την άλλη σας πιάνει η βαρεμάρα και δεν ξεκουνιέστε με τίποτα από το σπίτι. Μια απόφαση είναι. Πάρτε την και δεν θα βγείτε χαμένοι καθώς είναι σίγουρο πως θα απολαύσετε τις στιγμές βγαίνοντας για κάποιες ώρες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.    

 ΔΙΔΥΜΟΣ Έχει μπει πλέον το νερό στο αυλάκι σχετικά με τα οικονομικά σας και η διάθεσή σας είναι στα ύψη. Φυσικά οι ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά είναι πολλές, αλλά καταφέρνετε να τις τακτοποιήσετε με αρκετή άνεση, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να ξοδέψετε και κάποια χρήματα για τον εαυτό σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε καινούρια πλάνα.   Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί αρμονία και γαλήνη και ίσως να βιώνετε μια από τις πιο ισορροπημένες στιγμές των τελευταίων χρόνων. Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε πως δεν θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας καθώς είναι γεγονός πως ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται. Απολαύστε το!     

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μπορεί να είστε απογοητευμένοι το τελευταίο διάστημα από τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια σχετικά με τα οικονομικά σας, αλλά πολύ σύντομα θα ανταμειφθούν οι κόποι σας έστω και ετεροχρονισμένα. Εν τω μεταξύ, εσείς μη χάνετε χρόνο. Κυνηγήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, δίχως να σκέφτεστε συνεχώς όλα αυτά που σας προκαλούν πανικό. Απομονώστε τα, ώστε να είστε σε θέση να λειτουργείτε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εντείνετε τις προσπάθειές σας.   Η κατανόηση από το οικογενειακό σας περιβάλλον δημιουργεί ένα δίχτυ προστασίας και είστε από τους τυχερούς που δεν αντιμετωπίζετε τη σκληρότητα και την πίεση των αγαπημένων σας προσώπων. Κάντε κι εσείς κάτι για να ανταποδώσετε, δείχνοντας περισσότερο ενδιαφέρον και τρυφερότητα.    

 ΛΕΩΝ Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο, με αποτέλεσμα η πνευματική σας διαύγεια να είναι στα ύψη. Στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ ευοίωνες οι εξελίξεις και μπορεί να αυξήσετε το εισόδημά σας είτε από μια καινούρια συνεργασία, είτε από την αναγνώριση των δεξιοτήτων σας από εργοδότες και ανώτερα στελέχη. Είστε σε πολύ καλή φάση της ζωής σας και θα πρέπει να το εκτιμήσετε δεόντως.   Ενώ ασχολείστε συνεχώς με τη βελτίωση της εμφάνισής σας, είστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και μπορεί να πέσετε στην παγίδα των διατροφικών υπερβολών, κάτι που θα σας προκαλέσει ακόμα περισσότερη απογοήτευση. Προτού παραιτηθείτε από τον αγώνα που έχετε κάνει μέχρι τώρα, συμβουλευτείτε και κάποιον ειδικό, που θα σας κατευθύνει ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας, γιατί μάλλον κάποιο λάθος κάνετε.   

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάποιες θετικές εξελίξεις σε καίρια ζητήματα που σας απασχολούσαν και είχατε χάσει τον ύπνο σας, σας δίνουν μεγάλη ανακούφιση, με αποτέλεσμα να βλέπετε πιο αισιόδοξα πλέον το μέλλον. Ιδανική στιγμή για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να ασχοληθείτε με περισσότερη σιγουριά με θέματα καριέρας. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια σημαντική αγορά, ενημερωθείτε σωστά, ώστε να μην πληρώσετε περισσότερα από όσα αξίζει.   Τώρα που αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας και να χαλαρώνετε, είναι κατάλληλη εποχή για να δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή που είχε μπει στον πάγο εξαιτίας όλως των προβλημάτων που αντιμετωπίζατε. Η Αφροδίτη εντείνει την ανάγκη σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και θα πρέπει να το κάνετε δίχως αναστολές. Θα το εκτιμήσει πολύ ο σύντροφός σας.    

 ΖΥΓΟΣ Η αφοσίωσή σας στη δουλειά σας και οι ικανότητές σας θα εκτιμηθούν αρκετά και θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας πέρα από το αναμενόμενο. Προσέξτε μόνο να μη σας πιάσει έπαρση, γιατί είναι σίγουρο πως θα καταστρέψετε τις θετικές εντυπώσεις που έχετε δημιουργήσει. Κατάλληλη στιγμή για αγορές για το σπίτι και τον εαυτό σας. Αποφύγετε τις υπερβολές.   Λίγη περισσότερη προσοχή σε θέματα υγείας θα σας γλυτώσει από ταλαιπωρία και ξόδεμα χρημάτων. Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που δεν περνούν ούτε έξω από ιατρεία, θα πρέπει να το ξεπεράσετε άμεσα, ώστε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκ απ και να ξέρετε που βρίσκεστε. Πάρτε και κάποιο φίλο σας μαζί, ώστε να νιώθετε πιο άνετα.     

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε τις απαραίτητες επαφές που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των επαγγελματικών σας καθώς επίσης και για να κάνετε μια συζήτηση με τον εργοδότη σας σχετικά με τις οικονομικές σας απολαβές. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητα και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, ώστε να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε, πάντα με το γάντι. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία, μη βασίζεστε μόνο στα λόγια.   Ενώ η υπομονή σας είναι ανεξάντλητη και μπορείτε να υπομένετε τις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας, μπορεί ξαφνικά από ασήμαντη αφορμή να πάρετε ανάποδες και να μη δέχεστε ούτε μύγα στο σπαθί σας. Προκειμένου να φτάσετε στο σημείο να εξαγριωθείτε, εκφράστε εγκαίρως αυτά που σας δυσαρεστούν και μην ξεπερνάτε τα όριά σας.    

 ΤΟΞΟΤΗΣ Αν είστε αποφασισμένοι να αυξήσετε το εισόδημά σας, θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για να εκτιμηθούν οι υπηρεσίες σας, αρκεί να μην τα αφήνετε όλα στην τύχη. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε από πριν πως οι ευθύνες σας και οι ώρες εργασίας θα αυξηθούν, σίγουρα όμως, θα αξίζει τον κόπο.   Η αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου σας μπορεί να σας κάνει εντύπωση, αλλά δεν βάζετε και λίγο το μυαλό σας να σκεφτεί πού μπορεί να έχετε σφάλει. Μήπως το τελευταίο διάστημα τον θυμάστε μόνο όταν έχετε κάποιον προβληματισμό και ψάχνετε για στήριξη; Δείξτε περισσότερη τρυφερότητα και μη συμπεριφέρεστε σαν να είστε απλοί συγκάτοικοι.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Καθυστερήσεις και εμπόδια είναι πιθανό να συμβούν αν πρόκειται να ταξιδέψετε, οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή καθώς δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε την κατάσταση. Ορισμένοι από εσάς αν είστε σπουδαστές, ίσως απογοητευτείτε από την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει και να σκέφτεστε να αλλάξετε πορεία, ώστε να βρείτε αυτό που σας εκφράζει καλύτερα. Γενικά είναι μια μέρα που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερισχύσει η παρόρμησή σας.   Τα όνειρά σας για το μέλλον είναι κάτι που δε σας αφήνει και πολλά περιθώρια να δώσετε έμφαση στην προσωπική σας ζωή μιας και δεν ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού μπορεί να βρεθείτε, με αποτέλεσμα να νιώθετε έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα. Προσέξτε μόνο και μην πέφτετε με τα μούτρα σε σχέσεις, ώστε να μην πληγωθείτε. 

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ζητήστε τη συμβουλή ενός έμπειρου ατόμου αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με την πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου και μη βασίζεστε σε αυτά που ακούτε δεξιά κι αριστερά, ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Αν έχετε τη δυνατότητα να το καθυστερήσετε μέχρι να αποκτήσετε μια εμπεριστατωμένη άποψη κάντε το και μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας προκαλέσουν χασούρα.   Δεν έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές και προτιμάτε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να στοχαστείτε ανενόχλητοι . Εκμεταλλευτείτε τις στιγμές κάνοντας κάτι δημιουργικό καθώς είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους όποιους προβληματισμούς σας απορροφώντας τις δυσάρεστες σκέψεις σας.    

 ΙΧΘΥΣ Ορισμένοι από εσάς μπορεί να πέσετε στην παγίδα αναζήτησης εύκολου κέρδους, ειδικά αν είστε απογοητευμένοι από την οικονομική σας κατάσταση που μένει στάσιμη, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε και να αμαυρώσετε τη φήμη σας ανεπανόρθωτα. Μείνετε επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και βρείτε τρόπους ώστε να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας, γιατί είναι η μόνη σίγουρη οδός που θα πρέπει να ακολουθήσετε.   Οι επιθυμίες σας που βγαίνουν στην επιφάνεια υπό τη μορφή ονείρων θα πρέπει να ικανοποιηθούν με κάποιον τρόπο, ειδάλλως θα μετατραπούν σε νευρώσεις και θα ψάχνετε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε. Μη βάζετε στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες για να ικανοποιούνται συνεχώς οι άλλοι. Βάλτε έστω και μια φορά σε προτεραιότητα τον εαυτό σας. lifo.gr