Latest News

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εκπαιδεύοντας εξ αποστάσεως δημάρχους ...

Μια καλή ιδέα έριξε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, κατά την παράδοση πιστοποιητικών παρακολούθησης σε 16 εργαζόμενους του...

Δήμου Πειραιά. 

"Ένα μεγάλο ποσοστό προσωπικού του Δήμου μας δεν γνωρίζει ή φέρεται να μην γνωρίζει τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αυτό πρέπει να αλλάξει. Είμαστε στο 2015, προχωράμε, αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί και η Δημόσια Διοίκηση..." είπε και ο δήμαρχος μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και συνέχισε:
"Ελπίζω και σε περαιτέρω αντίστοιχες πρωτοβουλίες, όχι μόνο για τα στελέχη και τους υπαλλήλους αλλά, θα τολμήσω να πω, και για τους Δημάρχους. Και οι Δήμαρχοι είναι ανάγκη να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα. Προσωπικά δεν είχα καμία εμπλοκή με τη δημόσια διοίκηση και αντιλαμβάνεστε ότι ακόμη και εμείς οι Δήμαρχοι θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε εξειδικευμένα σεμινάρια. Θα ήταν ενδιαφέρον και καθόλου υποτιμητικό. Θα δίναμε το παράδειγμα και στους υπαλλήλους και στα στελέχη των Δήμων μας. Θερμά συγχαρητήρια  για την απόκτηση αυτού του πιστοποιητικού στα στελέχη του Δήμου μας...».
Για την ιστορία, οι 16 (;) εργαζόμενοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Εξ Αποστάσεως  Εκπαίδευσης (E-learning)» του Τμήματος Χρηματοοικονομικης και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. 
@ Δεν είναι κακή ιδέα να εκπαιδεύεις εξ αποστάσεως και τους δημάρχους, αρκεί να θέλουν να μάθουν φυσικά...