Latest News

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

"Με πρόταση - ανέκδοτο, απευθύνονται σε ιθαγενείς"! - "Ο Δρίτσας διακατέχεται από τρικυμία εν κρανίο"!

Με μια σκληρή ανακοίνωση και απίστευτους χαρακτηρισμούς απαντά ο Ιωσήφ Βουράκης στο "Λιμάνι της Αγωνίας" για το θέμα...
 του ΟΛΠ.(ΕΔΩ) 

Η απάντηση του Ιωσήφ Βουράκη είναι η εξής:

"Προσφάτως έγινα αποδέκτης του δελτίου Τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη, «Το Λιμάνι της Αγωνίας».

Ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός που θα μπορούσα να προσδώσω είναι τραγέλαφος!

Τα όσα αναφέρει δεν είναι απλώς αντιφατικά και ανυπόσταστα αλλά προκαλούν και το δημόσιο αίσθημα!

Για πολλοστή φορά η διπροσωπία των ανθρώπων του “Λιμανιού της Αγωνίας” ξεπέρασε κάθε όριο και θεωρούν πως απευθύνονται σε ιθαγενείς! 
Στην προ ημερησίας συζήτηση της 24ης συνδρίασης του Δημοτικού Συμβουλιου, τέθηκε το φλέγον θέμα του ΟΛΠ  και τοποθετήθηκαν όλες οι παρατάξεις αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι ενώ μετά απο δύο ημέρες ακολούθησε διαπαραταξιακή όπου δεσμεύτηκαμε όλοι για την υποβολή προτάσεων αναφορικά με τα ανταποδοτικά οφέλη που θα πρέπει να προκύπτουν από την πλευρά του αγοραστή. Τότε, δεν υπήρξε καμία αντίρρηση αφού η λύση της πώλησης παρουσιάστηκε ως δεδομένη και αναπόφευκτη (σύμφωνα με αυτά που μας μετέφερε ο Κος Δημαρχος μετά απο συνάντησή του με τον υπουργό Κο Δρίτσα) 

Μετά από όλα αυτά η πρόταση που κατατέθηκε στο συμβούλιο της Δευτέρας από το «Λιμάνι της Αγωνίας» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο ως ανέκδοτο, καθώς ο καθοδηγητής, επικεφαλής και μέντορας της παράταξης Κος Δρίτσας, που αναμένεται να βάλει φαρδιά –πλατιά την υπογραφή του στο ξεπούλημα του ΟΛΠ, διακατέχεται από τρικυμία εν κρανίο! 
Πως άλλωστε θα μπορούσε να εξηγηθεί η εικόνα των διαδηλωτών-στελεχών- συντρόφων του κατά της πώλησης του ΟΛΠ, την στιγμή που ο ίδιος περί άλλων τυρβάζει!

Ο υπουργικός του μανδύας δε μπορεί να καλύψει τα πραγματικά γεγονότα που τον φέρνουν προ των ευθυνών του απέναντι στον πειραϊκό λαό που τον εξέλεξε και για αυτό τον καλώ να παραιτηθεί του αξιώματος του, να αφήσει την βόλεψη και την χλιδή του υπουργικού θώκου και αν πιστεύει πραγματικά τα όσα έλεγε, χρόνια τώρα, να κατέβει στον δρόμο και να συστρατευθεί με τους υπόλοιπους Πειραιώτες για να αντισταθούμε στην πώληση του ΟΛΠ.

Η προεκλογική θέση του συνδυασμού «Πειραιάς Νέα Αρχή», του οποίου είμαι επικεφαλής παραμένει αταλάντευτη και είναι ξεκάθαρη. Ο ΟΛΠ πρέπει να λειτουργήσει σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, στα οποία έχουν ευθυγραμμιστεί όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια και προβλέπουν την συνεργασία ιδιωτών, δημοσίου και φορέων προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους. 

Ως εκ τούτου, εφόσον σεβόμαστε την πόλη μας και τους συμπολίτες μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να εγκαταλείψουμε τον πολιτικό στρουθοκαμηλισμό και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στις πολύχρονες δεσμεύσεις μας προκειμένου να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που τυγχάνουμε και της πολιτικής ιστορίας του Πειραιά".