Latest News

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Μια βαρετή και αδιάφορη εκπομπή-δίκη στο Κανάλι 1

Στον αέρα του δημοτικού ραδιοφώνου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί αυτή η ιδιότυπη "κοκορομαχία" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο "Λιμάνι της Αγωνίας" και το "Κανάλι 1", στον...
Δήμο Πειραιά.(ΕΔΩ)
Τα σχόλια από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου θεωρήθηκαν προσβλητικά και αντιδεοντολογικά από το "Λιμάνι της Αγωνίας", καθώς έγιναν ειρωνικές αναφορές στον υπουργό Θοδωρή Δρίτσα, αλλά και σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την στάση τους θέμα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ.
"Καλεσμένοι" ήταν ο διευθυντής του δημοτικού ραδιοφώνου και η δημοτική σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΔΗΡΑΠ από το Λιμάνι της Αγωνίας Μαρία Σταθάκη. 
Οι δύο  φερόμενοι "αντίδικοι" φιλοξενήθηκαν σε εκπομπή με τίτλο "Λαϊκή Αγορά", που επιμελείται παρουσιαστής, ο οποίος πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.
Η εκπομπή θύμιζε λιγάκι δίκη σε αίθουσα δικαστηρίου με τη δημοτική σύμβουλο σε ρόλο εισαγγελέα,  τον εγκαλούμενο διευθυντή ν' απολογείται για όσα μετέφερε ή παπαγάλισε, όπως αναφέρθηκε, από την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ στην επίμαχη εκπομπή και τον παρουσιαστή να αγωνιά για την εξέλιξη της συζήτησης και ενδιάμεσα να διαβάζει μηνύματα...των ακροατών!( Ένας, μάλιστα, το είχε τερματίσει και έστελνε αλλεπάλληλα μηνύματα) 

Με λίγα λόγια, η εκπομπή- δίκη ήταν απελπιστικά βαρετή και αδιάφορη για όσους έτυχε ν' ακούνε εκείνη την ώρα το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. (Στο βίντεο έδειχνε ότι την παρακολουθούσαν τρία άτομα και ψάχνουμε τους άλλους δύο! Μπορείτε να βοηθήσετε;). 
Επί μία ώρα έλεγαν τα ίδια και τα ίδια, όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση του Λιμανιού της Αγωνίας. Έτσι, δεν πρόλαβαν να πουν κουβέντα για το μείζον θέμα της πώλησης του ΟΛΠ, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος να προσκληθούν ξανά από την ίδια εκπομπή στο "Κανάλι 1". (Έλεος!)

@ Αν υπάρχει ένα θέμα με το Κανάλι 1 είναι πολιτικό και όχι δημοσιογραφικό. Γι' αυτό, καλό είναι να πάρουν θέση από τη διοίκηση της ΔΗΡΑΠ ή το Δήμο Πειραιά για τι ακριβώς δημοτικό ραδιόφωνο θέλουν και να μην κρύβονται πίσω από εκπομπές της πλάκας...