Latest News

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Γκάφα της Ραχήλ Μακρή - Κατήγγειλε τον Τσακνή, αλλά ήταν τρολ!



Σε μια ακόμη καταγγελία μέσω Facebook προχώρησε η Ραχήλ Μακρή, μόνο που αυτή τη φορά εκτέθηκε καθώς η είδηση που υποτίθεται πως είναι...
ομολογία του προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, είχε πρωταγωνιστή τρολ λογαριασμό στο Twitter. Eνδεικτικό είναι πως ο λογαριασμός δεν χρησιμοποιεί καν το όνομα σωστά, καθώς αναφέρεται ως " Διονύσης Τσακής".   
Η είδηση υποτίθεται πως περιέγραφε ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ ομολογούσε μέσω tweet, πως η κρατική τηλεόραση δεν προέβαλλε τη χθεσινή συνέντευξη τύπου της Κωνσταντοπούλου επειδή υπήρχε πολιτική απόφαση.       Κάποια σαιτς, μάλιστα μετέδωσαν την είδηση ως πραγματική. Ένα από αυτά επέλεξε και η Ραχήλ Μακρή για να κάνει την καταγγελία της και να θέσει τα ερωτήματά της.  





















Από την ΕΡΤ υπήρξε διάψευση, αλλά η καταγγελία παραμένει μέχρι και την Τρίτη το πρωί στη σελίδα της Ραχήλ Μακρή.   Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστολόγια για δήθεν διακοπή της μετάδοσης από την ΕΡΤ της συνέντευξης που παραχώρησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνει τα κάτωθι: Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΡΤ Α.Ε. κύριος Διονύσης Τσακνής δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Είναι λοιπόν αυτονόητο, ότι ο «συντάκτης» της «αποκλειστικής» αυτής είδησης χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο λογαριασμό, χωρίς ασφαλώς να μπει στη διαδικασία να διασταυρώσει την «είδηση» ούτε να απευθυνθεί στη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε., ώστε να λάβει αξιόπιστη ενημέρωση.