Latest News

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Μαζεύουν τα αδέσποτα από την Ελλάδα και τα στέλνουν σε Γερμανούς κτηνοβάτες! – 500 ευρώ το «κομμάτι»

Μαζεύουν τα αδέσποτα της Πάτρας και τα στέλνουν σε Γερμανούς κτηνοβάτες – 500 ευρώ το  «κομμάτι»
Επώνυμες καταγγελίες για αρπαγή αδέσποτων σκύλων με σκοπό να μεταφερθούν στη Γερμανία και να χρησιμοποιηθούν από κτηνοβάτες σε «οίκους ανοχής» με ζώα, ερευνούν...
οι αρχές.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι επιτήδειοι που εξάγουν στη Γερμανία τα ζώα, παίρνουν περίπου 500 ευρώ για το κάθε σκυλί, ενώ  έχουν εξαφανιστεί περίπου 50 αδέσποτα σκυλιά από την Πάτρα το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, έγινε προσπάθεια να μεταφέρουν περίπου 20 αδέσποτα στη Γερμανία μέσω του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος αλλά, μετά από καταγγελίες που αναφέρουν ότι εκτός από την κτηνοβασία τα ζώα χρησιμοποιούνται και ως πειραματόζωα, κάτι τέτοιο απετράπη.
Για τις καταγγελίες έχει ενημερωθεί εγγράφως ο εισαγγελέας της Πάτρας αλλά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην ευθύνη της οποίας είναι η χορήγηση αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας ζώων.
Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προβάλλουν την δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας των αδέσποτων στο εξωτερικό.
«Οίκοι ανοχής» για κτηνοβάτες στη Γερμανία
Τον τελευταίο χρόνο, οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία έχουν πληθύνει, παρά το σοκ και την οργή που έχει προκαλέσει η λειτουργία τους στην παγκόσμια κοινότητα. Στηρίζονται σε ένα νόμο που καθιστά νόμιμη την κτηνοβασία, στη χώρα, με μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου.
Ακτιβιστές και οργανισμοί προστασίας των ζώων έχουν καλέσει τη γερμανική κυβέρνηση να απαγορεύσει αυτή την άρρωστη συμπεριφορά. Η ακτιβίστρια Μάντλιν Μάρτιν έχει καταγγείλει ότι έχουν λειτουργούν μέχρι και ζωολογικοί κήποι, όπου οι επισκέπτες κάνουν σεξ με ζώα.
Οι κτηνοβάτες στη Γερμανία έχουν ομάδα και -μάλιστα- με πρόεδρο, τον Μάικλ Κιοκ και δηλώνουν: «Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Ετσι γεννηθήκαμε»...