Latest News

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

To μπαλάκι στο δήμαρχο για το "Κανάλι 1"


Τρία στελέχη του δημοτικού ραδιοφώνου "Κανάλι 1" του Πειραιά, κάνουν τις δικές τους διευκρινίσεις σχετικά με προηγούμενη ανάρτηση του...
REPORTAZ NET (ΕΔΩ)

Στο e-mail που λάβαμε πριν από λίγο, σημειώνονται τα εξής:

"ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΔΥΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Κατ αρχήν σε ευχαριστούμε που ασχολείσαι με το Κανάλι1 90,4 FM.  
Πιστεύουμε, αν και δεν θέλεις να ξέρουμε ποιος είσαι, άσχετα αν εμείς το ξέρουμε, ότι το κάνεις από ενδιαφέρον για το Δημοτικό Ραδιόφωνο γι΄αυτό και τις επισημάνσεις που παραθέτουμε θεωρούμε ότι θα τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα σου μια και συμβάλλουν και αυτές στην ευρύτερη ενημέρωση για την πορεία του Δημοτικού Ραδιοσταθμού του Πειραιά  για τον οποίο δείχνεις τόσο ενδιαφέρον.
Όσον αφορά για την γιορτή που έγινε, δεν την έκανε ο Δήμος του Πειραιά, αλλά η ΔΗ.ΡΑ.Π. Για το αν η Δημοτική Αρχή έχει ή δεν έχει σε υπόληψη το Κανάλι 1 90,4 FM, ας μας το πει η ίδια, εκτός και αν σε έχει εξουσιοδοτήσει να μας το πεις εσύ.
Για το πρόγραμμα που αναφέρεις προφανώς δεν ακούς Κανάλι 1 90,4 FM γιατί αν άκουγες θα είχες διαπιστώσει τις αλλαγές, όπως τις έχουν διαπιστώσει όλοι οι ακροατές μας. Αλλαγές σε πρόσωπα δεν έγιναν γιατί το να αλλάξεις κάποιον σημαίνει ότι θα φέρεις κάποιον άλλον στη θέση του,  οπότε ο προηγούμενος τι θα γίνει, θα απολυθεί? Αν ζητάς απολύσεις δεν έχεις παρά να το πεις ξεκάθαρα.
Τέλος,  για τον Ολυμπιακό, αν παρακολουθούσες το Κανάλι 1  90,4 FM, θα γνώριζες ότι έχει καθημερινή εκπομπή, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και ότι καλύπτει όλους τους εντός έδρας αγώνες του στα περισσότερα αθλήματα.
Για το άλλο Ραδιόφωνο που υπονοείς δεν ασχολούμαστε γιατί δεν μας αφορά. Μας ενδιαφέρει να μην βουλιάξει το Κανάλι 1  90,4 FM. Γι αυτό αγωνιζόμαστε, σε αυτό είμαστε συντονισμένοι και γι αυτό απαντάμε σε ό,τι το αφορά .
Ευχαριστούμε για τον χρόνο και τον χώρο που πιστεύουμε ότι θα μας διαθέσεις.

Νίκος Παρασκευάς , Γενικός Διευθυντής 
Νίκος Μπαρδούνιας, Διευθυντής Ειδήσεων
Γιώργος Πολυχρονιάδης, Διευθυντής Προγράμματος. "

@ Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε για όσα γράφονται στην απάντηση των "τριών" από το "Κανάλι 1". Άλλωστε αν χρειαστεί μπορούν να γίνουν άλλες αναρτήσεις, ενώ τώρα δεν είναι διαθέσιμος και ο συντάκτης του κειμένου! 
Απλά να πούμε ότι το κείμενο φαίνεται πως στάλθηκε από το e-mail της γραμματείας του προέδρου της ΔΗΡΑΠ και υποθέτουμε ότι υπάρχει μια συνεννόηση για την αποστολή. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι αν το γνωρίζει ο αγαπημένος στον 7ο όροφο που τώρα του έρχεται το μπαλάκι...