Latest News

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Πέθανε η ηθοποιός Λίλλη Παπαγιάννη

Πέθανε στα 80 της χρόνια η ηθοποιός των επιτυχιών, Λίλλη Παπαγιάννη
Η αγαπημένη ηθοποιός των επιτυχιών, Λίλλη Παπαγιάννη, έφυγε το πρωί της Τρίτης από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, φίλους...
και θαυμαστές.
Η ηθοποιός κατάφερε να εντυπωσιάσει μέσω των συμμετοχών της σε άκρως επιτυχημένες ταινίες της «χρυσής εποχής» του Ελληνικού Κινηματογράφου με τις «Μια τρελή τρελή οικογένεια», «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» και « Δεσποινίς διευθυντής» να ξεχωρίζουν και να αναδεικνύουν τόσο το ταλέντο όσο και την ομορφιά της.
Ήταν μία από τις πιο κομψές ηθοποιούς της γενιάς της, με τους ρόλους της να μένουν στην ιστορία. Η Λίλλη Παπαγιάννη είναι Ελληνίδα ηθοποιός.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1935, σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό λεξικό του Θεόδωρου Έξαρχου «Έλληνες ηθοποιοί». Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ' όπου αποφοίτησε το 1958, οπότε και στη συνέχεια συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους.
Το 1957, γνωρίστηκε και παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Ανδρέα Φιλιππίδη, με τον οποίο συγκρότησε θίασο το 1965. Μέχρι και το 1969 συνεργάστηκε με το ΚΘΒΕ σε παραστάσεις, ενώ από το 1982 μέχρι το 1988, συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.