Latest News

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Κυκλώματα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων - Ανώνυμη επιστολή για την μικρούλα Άννυ

anny-pateras-650
Κοινή γραμμή με τη σύντροφο του ως προς την εμπλοκή του φίλου του Νικολάι σε όσα ακολούθησαν τον θάνατο του...
παιδιού του, φέρεται να κράτησε κατά τη συμπληρωματική απολογία του ο 27χρονος κατηγορούμενος πατέρας για τον φόνο της τετράχρονης Άννυ. 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια έχει στα χέρια της ανώνυμη επιστολή, στην οποία ο αποστολέας αναμειγνύει στην υπόθεση της άτυχης μικρούλας οργανωμένο κύκλωμα παιδοφιλίας και εμπορίας οργάνων, σενάριο που προσπαθεί να διερευνήσει ώστε να εξακριβώσει αν ευσταθεί. 
Ο κατηγορούμενος παιδοκτόνος, που απολογήθηκε εκ νέου σήμερα, εμφάνισε τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι να συμμετείχε σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού, εκδοχή που δίνει πρώτη φορά στις Αρχές.
Στους μέχρι τώρα ισχυρισμούς που έχει προβάλει ο 27χρονος, ανέφερε πως στον φίλο του απλά εξομολογήθηκε τι είχε κάνει στο παιδί – ο ίδιος ο Νίκι βρίσκεται στη Βουλγαρία και υποστηρίζει ότι όταν γύρισε πίσω, όλα είχαν τελειώσει.
Σήμερα, όμως ο Σάββας φέρεται να υιοθέτησε τον ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ, η οποία απολογούμενη πριν λίγες ημέρες στην ανακρίτρια υποστήριξε πως δεν αποκλείει ο Νίκι να βοήθησε τον σύντροφο της να εξαφανίσουν το πτώμα της κόρης της.
Μετά την αλλαγή της στάσης του ζευγαριού ως προς τον ρόλο του φίλου τους, πιθανολογείται ότι ο Νικολάι θα κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον 27χρονο πατέρα του παιδιού.
Στην ανακρίτρια κατέθεσε σήμερα και η μητέρα του 27χρονου, η οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι ο γιος της δεν σκότωσε το κοριτσάκι και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η εγγονή της να πουλήθηκε. Η γυναίκα φέρεται, επίσης, να υποστήριξε πως πριν καταθέσει σήμερα της τηλεφώνησε από τη φυλακή η μητέρα της Άννυ και της ζήτησε να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι είχε αφήσει την κόρη της στην ίδια και όχι στον γιο της.