Latest News

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ο Γιάννης Σαββιδάκης επιτίθεται στους έντεχνους καλλιτέχνες: «Είναι άπλυτοι, μυρίζουν»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης επιτίθεται στους έντεχνους καλλιτέχνες: «Είναι άπλυτοι, μυρίζουν»Σφοδρή επίθεση στους έντεχνους καλλιτέχνες εξαπέλυσε ο Γιάννης Σαββιδάκης  αποκαλώντας τους μεταξύ άλλων «άπλυτους, και μέσα...

στη μπίχλα».

«Πληγή μεγάλη το έντεχνο τραγούδι, που αιμορραγεί συνεχώς. Οι πιο προσποιούμενοι καλλιτέχνες στην Ελλάδα είναι οι έντεχνοι» είπε έξαλλος ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό «Κλικ Fm». Και τόνισε:
«Και το δηλώνω ευθαρσώς και το λέω και στη μούρη τους. Θεωρώ μεγάλη απάτη το ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Εγώ σαν Σαββιδάκης είμαι καλότεχνος, ούτε υπήρξα σκυλάς ούτε βήτα, γάμα, δέλτα. Οι έντεχνοι καπηλεύονται ένα μέρος του κοινού, που θέλει να ακούσει καλά τραγούδια. Έχει πολλαπλασιαστεί σαν μύκητας και όλοι αυτοί πάτησαν πάνω σε μεγάλα έντεχνα συγκροτήματα, όπως οι αδερφοί Κατσιμίχα, ή μέρος των Πυξ Λαξ. Προσπαθούν να αποδεικνύουν πόσο σκεπτόμενοι είναι και διαφορετικοί από τους εμπορικούς, χωρίς να καταλαβαίνουμε ούτε ένα στίχο».
Η κριτική του βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί αφού τους χαρακτήρισε «άπλυτους, ότι μυρίζουν και μέσα στη μπίχλα» και κατέληξε: «Επίσης είναι και άπλυτοι! Δεν πλένονται. Αυτό συνοδεύεται και με μία μπίχλα! Τους έχω μυρίσει!».
Πρόκειται σίγουρα για δηλώσεις οι οποίες και θα πολυσυζητηθούν και θα προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις, μπορεί και την απάντηση κάποιου εκπρόσωπου του έντεχνου τραγουδιού…