Latest News

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

"Πόλεμος" ανακοινώσεων για την πώληση του ΟΛΠ - Ο Βαρβιτσιώτης ζητά την παραίτηση Δρίτσα!

Σε ανταλλαγή ανακοινώσεων επιδίδονται ο πρώην και νυν υπουργός Ναυτιλίας, με αφορμή την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ που προωθεί η...
κυβέρνηση Τσίπρα.
«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Κυβέρνησης, να προχωρήσει, επιτέλους, με μικρές αλλαγές στην αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, μετά και τη σχετική δήλωση του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη».
Αυτό τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος παράλληλα ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.
«Από σήμερα ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας κ. Δρίτσας είναι έκθετος και οφείλει να παραιτηθεί. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση, διαδήλωνε στους δρόμους κατά της ιδιωτικοποίησης. Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του και στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, δεσμεύονταν «για το σταμάτημά της». Το ερώτημα, επομένως, για το κ. Δρίτσα είναι ένα: Θα προτιμήσει να διασώσει την αξιοπιστία του ή την υπουργική καρέκλα;» αναφέρει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Πριν από λίγο ήρθε η απάντηση- σχόλιο από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας σχετικά με τη δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη που ζητά την παραίτησή του
"Πολύ μακριά από τις επιθυμίες, τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ανάγκες του Ελληνικού λαού βρίσκεται ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Τη στιγμή που η κυβέρνηση δίνει την πιο σκληρή μάχη, εκείνος επιχειρεί να την προβοκάρει.
Δεν θα τον ακολουθήσουμε στη φτηνή πολιτική.
Το ότι αγαπά την εξουσία που μάλιστα την αποκαλεί "γλυκιά", είναι κι αυτό ένα ακόμη δείγμα της τεράστιας διαφοράς που έχουμε ως Αριστερά με τις δικές του αξίες".