Latest News

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ποιοι (ΔΕΝ) πήγαν στο πάρτι για το "Κανάλι 1" (ΕΙΚΟΝΑ)

Τελικά φαίνεται πως ΔΕΝ ήταν λίγοι όσοι προτίμησαν να μην πάνε στο πάρτι γενεθλίων για το "Κανάλι 1" στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος στη...



Μαρίνα Ζέας.
Κατ' αρχήν, οι "επίσημοι" ήταν συνολικά καμιά 65 άτομα, ανάμεσά τους δύο υπουργοί, τρεις βουλευτές από την Α' και Β' Πειραιά, πρώην υπουργοί και βουλευτές, καθώς τοπικά στελέχη, όπως τουλάχιστον καταγράφονται στο δελτίο Τύπου της ΔΗΡΑΠ. 
Από την λίστα αυτή προκύπτει ότι ΔΕΝ ήταν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά ούτε καν από την παράταξη που διοικεί το Δήμο Πειραιά! 
(Χρειάζεται ν' αναφέρουμε ονόματα;)
 Αν και δεν καταγράφονται στους επισήμους ΔΕΝ ήταν όλοι όσοι εργάζονται στο ραδιόφωνο, καθώς και η πλειοψηφία των δεκάδων δημοσιογράφων, τεχνικών και άλλων ειδικοτήτων που έχουν περάσει τα 28 χρόνια από το Κανάλι 1 (Κάποιοι απ' αυτούς μπορεί να μην είχαν πάρει καν πρόσκληση...)   


Πόσοι ήταν στο πάρτι για το Κανάλι 1"
Όσοι πήγαν δεν φαίνεται να ξεπερνούσαν τα 200 άτομα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τις φωτογραφίες και το βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 
Ωστόσο, στο δελτίο Τύπου της ΔΗΡΑΠ υποστηρίζεται ότι παραβρέθηκαν πάνω από 800 άτομα, αλλά το νούμερο μοιάζει να είναι υπερβολικό....  
Από τη διπλανή φωτογραφία φαίνεται στην πρώτη σειρά αριστερά να κάθονται έξι άτομα έως στο τέλος της αίθουσας να έχει άλλες 10-15 σειρές.  Άλλα τόσα να έχει το δεξιό μέρος της αίθουσας που δεν έχει "πιάσει" ο φωτογραφικός φακός. Καμιά 20αριά να είναι όρθιοι στο βάθος της αίθουσας του Ναυτικού Μουσείου.
Πάντως, η προσέλευση του κόσμου θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν σχετικά καλή, αν σκεφτεί κανείς ότι στις ανάλογες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά παραβρίσκονται κάπου 50 συνήθεις ύποπτοι που περιφέρονται από εκδήλωση και εκδήλωση ανεξαρτήτως δημοτικής αρχής...