Latest News

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η "λευκή απεργία" της Ειρήνης Νταϊφά...

Η Ειρήνη Στ. Νταϊφά φαίνεται να παραμένει συνεπής σε όσα έχει δηλώσει γραπτώς και προφορικώς για την...
στάση της.

Έως ότου ξεπεραστούν τα εμπόδια στον τομέα του Πολιτισμού δεν μπορεί να συμμετέχει στη διοίκηση του Δήμου Πειραιά. Αυτό το έχει πει σε όλους τους τόνους, αλλά και δημοσίως στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, όταν καταψήφισε τον προϋπολογισμό που αφορούσε στον ΟΠΑΝ. 
 Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απουσίαζε δικαιολογημένα ή όχι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Χθες, η Ειρήνη Στ. Νταϊφά δεν εμφανίστηκε και στην παρουσίαση του προγράμματος και του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή στην "επανεκκίνηση" του Δημοτικού Θεάτρου. 
Η απουσία της εντεταλμένης συμβούλου για τον Πολιτισμό δεν πέρασε απαρατήρητη και έστειλε μήνυμα πως υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πια πίσω από το δάκτυλό του. 
Είναι σαφές πως δεν μπορεί να γίνεται λόγος για το Δημοτικό Θέατρο και να απουσιάζει η αρμόδια εντεταλμένη σύμβουλος για τον Πολιτισμό στο Δήμο Πειραιά.
Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να βρεθεί άμεσα λύση με το θέμα της Ειρήνης Νταϊφά, η οποία δείχνει ότι έχει διάθεση - και μπορεί - να προσφέρει στην πόλη. 
Το ίδιο ισχύει και για τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος δεν μπορεί να θέλει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που δεν βοηθάει κανέναν. Αντιθέτως, χάνουν και οι δύο, αλλά και πάνω απ' όλα ο Πειραιάς.

@ Στο φινάλε δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση και να σταματήσει πριν είναι πολύ αργά αυτή η ιδιότυπη "λευκή απεργία" της Ειρήνης Νταϊφά...