Latest News

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Στη φυλακή η μητέρα και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ - ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ - ΑΥΤΟΦΩΡΟ - ΣΥΛΛΗΨΗ - Δικαστήρια - ΠειραιάςΣτην φυλακή οδηγούνται οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί με την 22χρονη καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου...

στη Σαλαμίνα. 
Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν τις δύο γυναίκες, την 60χρονη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου και την 26χρονη σύντροφο του Γεράσιμου Τσάκαλου, προφυλακιστέες για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
Οι δύο κατηγορούμενες, που βαρύνονται επιπλέον και με την πλημμεληματική κατηγορία για υπόθαλψη εγκληματία που αφορά την «κάλυψη» που φέρονται να είχαν δώσει στην Αγγελική Σπυροπούλου, απολογήθηκαν νωρίτερα στον Εφέτη, αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας, και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται για εμπλοκή τους σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η μητέρα των δύο καταδικασμένων για την υπόθεση των Πυρήνων, Γεράσιμου και Χρήστου Τσάκαλου, αποδέχεται μόνο ότι έκρυψε την 22χρονη Αγγελική, φίλη των γιών της, ενώ η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε σχέση της με την υπόθεση που ερευνά ο ανακριτής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 22χρονη  θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της επιχείρησης απόδρασης που σχεδίαζαν από κοινού οι έγκλειστοι για την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και ο Χριστόδουλος Ξηρός.