Latest News

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Απολογία συνεργάτιδας της Δούρου που αποκάλεσε δημοσιογράφο «π@τ@ν@κι» των δανειστών

Σε νέα ανάρτηση,- στην οποία απολογείται για προηγούμενο χαρακτηρισμό- προχώρησε συνεργάτιδα της Ρένας Δούρου, περιφερειακή σύμβουλος, η οποία στο Twitter είχε αποκαλέσει τον δημοσιογράφο του Capital Κώστα Στούπα...
"πουτανάκι των δανειστών".
  Η Κορίνα Βασιλοπούλου αναφέρει ότι έκανε μια «αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα». Πάντως ζητά συγγνώμη όχι για την επίθεση αλλά για τον χαρακτηρισμό και σημειώνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που λειτουργούν ως φερέφωνα των δανειστών.     
Γράφει η κ. Βασιλοπούλου στο λογαριασμό της: 
«Ο παρορμητισμός είναι κακός σύμβουλος και οι λέξεις, ενίοτε, αδικούν το περιεχόμενο. Παραδέχομαι ότι έκανα μια αποτυχημένη απόπειρα δηκτικού χιούμορ, χωρίς να υπάρχει πρόθεση για υβριστικά υπονοούμενα. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το ήθος της αριστεράς. Απολογούμαι για τον χαρακτηρισμό, όχι όμως και για την ουσία των λεγομένων μου. Υπάρχουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που τα τελευταία χρόνια λειτουργούν σταθερά ως φερέφωνα των δανειστών, καλλιεργώντας κλίμα τρόμου και στοχοποιώντας ολόκληρες κοινωνικές ομάδες. Στόχος μου ήταν και θα είναι να στηλιτεύω αυτή την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας μας».   Στην πρώτη ανάρτηση που δημιούργησε το θέμα η περιφερειακή σύμβουλος είχε γράψει μετά την εμφάνιση του κ. Στούπα στον Σκαι: «O Στούπας είναι το π... των δανειστών @nikosagSKG. Όπως και όλα τα καλόπαιδα του @capitalgr»