Latest News

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Γιάννης Μώραλης:«Αφιέρωσα τη ζωή μου στο ποδόσφαιρο...»


«Αφιέρωσα τη ζωή μου στο ποδόσφαιρο με πάθος και εντιμότητα» είπε o  Γιάννης Μώραλης όταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  Γιώργος Ανατολάκης του απένειμε...



τιμητική διάκριση.
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τιμήθηκε για τη συνολική του παρουσία και προσφορά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Η τιμητική αυτή διάκριση δόθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Ε.Π.Σ.Π., που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο.
Μιλώντας στην εκδήλωση ο δήμαρχος της πόλης είπε μεταξύ άλλων τα εξής :
«Είναι μεγάλη χαρά να παρευρίσκομαι στην εκδήλωση του ποδοσφαίρου της πόλης ως Δήμαρχος Πειραιά. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική αυτή διάκριση. 
Στο ποδόσφαιρο δραστηριοποιήθηκα 21 χρόνια. Αφιέρωσα τη μισή παραγωγική ζωή μου και θέλω να πιστεύω ότι το έπραξα με πάθος, με αξιοπρέπεια, με σοβαρότητα και με εντιμότητα, εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, τον Ολυμπιακό, αλλά και όντας για δύο χρόνια στην προεδρία της Super League, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό ως Αντιπρόεδρος. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Συνέβαλα και εγώ από την πλευρά μου και από όποια θέση μου ανατέθηκε με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και εντιμότητα».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πειραιά βράβευσε τέσσερις ποδοσφαιριστές πειραϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.