Latest News

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

"Βόμβα" Παρασκευόπουλου για το Δήμο Πειραιά: "Αιρετοί πήραν "μίζες" από εργολάβους για έργα"!

Αιρετοί έχουν πάρει προμήθειες από εργολάβους για έργα στο Δήμο Πειραιά! 
Την καταγγελία- βόμβα έκανε...
ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πειραιάς Νικητής" Δημήτρης Παρασκευόπουλος, μιλώντας στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. 

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Γιάννη Μώραλη πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στους προμηθευτές που διαμαρτύρονται πως παραμένουν απλήρωτοι από το Δήμο Πειραιά εδώ και καιρό. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε, κάποιοι από τους εργολάβους είχαν δώσει ακόμα και επιταγές σε αιρετούς που διαμαρτυρήθηκαν γιατί ήταν ακάλυπτες! Η σοβαρή καταγγελία Παρασκευόπουλου προκάλεσε αμηχανία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο εκτελών χρέη συντονιστή της παράταξης "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" Τάσος Κάρλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: 
"Συγνώμη ξέρετε τι λέτε;  Μιλάτε για την προηγούμενη δημοτική  αρχή του Μιχαλολιάκου; Μπορείτε να μας πείτε ονόματα αιρετών που πήραν χρήματα από εργολάβους για  έργα και να πάμε μαζί στον εισαγγελέα;"
Τότε ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος άρχισε να τα μαζεύει αλλά είχε γίνει η ζημιά. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, δεν αναφέρεται προσωπικά στον ίδιο και δεν εννοούσε την προηγούμενη αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκο, αλλά μίλησε για προηγούμενες δημοτικές αρχές του Πειραιά.

Μπορεί το θέμα θεωρήθηκε λήξαν τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά η καταγγελία Παρασκευόπουλου ήταν πολύ σοβαρή και θα πρέπει να διερευνηθεί από τις δικαστικές αρχές, γιατί ποιοι αιρετοί πήραν λεφτά από εργολάβους για έργα στο Δήμο Πειραιά αποτελεί καθημερινό αντικείμενο συζήτησης πέριξ της Πλατείας Κοραή...