Latest News

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

"Ούτε σάλιο" δεν υπάρχει στον Δήμο Πειραιά

Φτάσαμε ήδη στα μέσα Φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχει περάσει ο προϋπολογισμός του Δήμου Πειραιά για...
το 2015, που  αναμένεται -εκτός απροόπτου- να ψηφιστεί στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο. (σ.σ.Κάτι ανάλογο έχει να συμβεί από τα "πέτρινα χρόνια" της θητείας του Στέλιου Λογοθέτη στον Δήμο Πειραιά).
Η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται μόνο στην αναβολή της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι δεν μπορούσαν να κλείσουν τις "τρύπες" στα οικονομικά του Δήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη δυσκολεύτηκε πολύ για να μπορέσει να συντάξει τον προϋπολογισμό για το 2015. Αιτία, είναι η κακή οικονομική κατάσταση, την οποία παρέλαβε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές σε συνδυασμό με τις περικοπές του μνημονίου στην ΤΑ.
"Δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία..." λένε χαρακτηριστικά όσοι γνωρίζουν την κατάσταση στο Δήμο Πειραιά και συμπληρώνουν με ανακούφιση πως αν δεν υπήρχαν οι διάφορες δωρεές και χορηγίες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα μπορούσαν να γίνουν ούτε τα αυτονόητα για την πόλη. 
Βέβαια κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρχει αναλυτική ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για το πόσο έχουν κοστίσει οι δωρεές και χορηγίες του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ήδη έχουν αρχίσει ν' ακούγονται διάφορα ποσά, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... (ΕΔΩ)

@Αυτή η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει άμεσα στο πλαίσιο της διαφάνειας στο Δήμο Πειραιά...