Latest News

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Σαχλαμάρες στο λιμάνι...

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, όταν μπήκαμε στην σελίδα του Δήμου Πειραιά...
στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 
Τότε αποκαλύψαμε το θέμα με την προκήρυξη του διαγωνισμού για την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο, το οποίο φέραμε πρώτοι στη δημοσιότητα .(ΕΔΩ) 
Το ίδιο δεν μπορεί να έκαναν κι άλλοι στο λιμάνι, καθώς δεν έχουν "βγάλει" ποτέ κανένα θέμα από τη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ". Εκείνη την ώρα είναι πιθανότερο είτε κοιμόντουσαν είτε να τα έπιναν σε κανένα μπαράκι. 
Ξύπνησαν το πρωί και μπήκαν, όπως κάνουν κάθε μέρα, στο "Reportaz Net". Είδαν το θέμα κι έγραψαν τα... δικά τους. 
Αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά κάτω στο Πειραιά. Όμως όλοι γνωρίζουν καλά ποιος "έβγαλε" το θέμα και ποιοι πιάστηκαν στον ύπνο κι ακολούθησαν αργότερα.

Τώρα αυτά μπορεί να είναι ψιλά γράμματα για όσους έχουν μπερδέψει το ρεπορτάζ με το ν' ανεβάζουν δελτία τύπου και μετά να πηγαίνουν να πίνουν καμία μπύρα στην υγεία εκείνων που τα έγραψαν! 


Η πλάκα είναι ότι όταν προσπαθούν να παραστήσουν τους παράγοντες στις παρέες και να κάνουν αναλύσεις για τις ανακοινώσεις που ανέβασαν στις ιστοσελίδες τους, ενώ οι άλλοι τους μιλούν για όσα έγραψε το Reportaz Net! ( Καλά εδώ μιλάμε για μεγάλη πίκρα...) 


Τότε "τσιμπάνε" κι αρχίζουν να λένε ό,τι σαχλαμάρα τους κατέβει στο κεφάλι, αναλύοντας γιατί γράψαμε το ένα ή το άλλο θέμα, σε μια προσπάθεια υποτίθεται ν' απαξιώσουν το "ανώνυμο" blog για το οποίο τους μιλούν πάντα οι άλλοι στις παρέες τους. 

Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει συχνά και για πολύ καιρό. Αν δε το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα, τότε τους λέμε πως αυτό αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το "Reportaz Net", το οποίο έγινε γνωστό από στόμα σε στόμα και όχι μέσα από το FACEBOOK ή TWITTER.

Το επικό είναι ότι όλη αυτή την διαφήμιση την κάνουν τσάμπα και τώρα μπορεί να έρθουν να ζητάνε λεφτά!

Αλλά δεν μασάμε! Αφού ισχυρίζονται πως είναι τόσο καλοί στις προβλέψεις, να μας πούμε κανένα "σιγουράκι" στο Στοίχημα να μοιραστούμε τα κέρδη!

@ Αυτά με τις σαχλαμάρες στο λιμάνι γιατί έχουμε και σοβαρότερα πράγματα ν' ασχοληθούμε...