Latest News

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Mήνυμα Τσίπρα στον Δημήτρη Μελισσανίδη

Μήνυμα έστειλε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  στον επιχειρηματία 
 Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας πως η εκχώρηση του ΟΠΑΠ αποτελεί...
Εθνικό έγκλημα. 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά Παναγιώτης Λαφαζάνης συναντήθηκαν σήμερα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων...
Παιχνιδιών Πρόγνωσης.

Εκ μέρους της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π παρέστησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ Κυριάκος Τοπτσίδης, το μέλος Δ.Σ. και Πρόεδρος Σωματείου Αθήνας κ. Πουλημάς και ο Γραμμ. Σωματείου Αθήνας κ. Λεοντίδης.

Μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Για μας το εθνικό έγκλημα της εκχώρησης του ΟΠΑΠ και μάλιστα με σκανδαλώδεις χαριστικούς όρους δεν είναι καθόλου τετελεσμένο γεγονός. Μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πει «ο γέγονε γέγονε». Τόνισα στους εκπροσώπους της ομοσπονδίας ότι σε κάθε περίπτωση η κυβέρνησή μας, δεν θα επιτρέψει την καζινοποίηση της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε , το φυσικό δίκτυο των υπαρχόντων πρακτορείων της χώρας και τις οικογενειακές επιχειρήσεις που το συναπαρτίζουν, οι οποίες είναι και ασπίδα ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα του τζόγου και της κερδοσκοπικής επέλασης στις γειτονιές του τόπου μας».

@ Για ποιον χτυπά η καμπάνα, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου...