Latest News

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές πίσω από τα κάγκελα της φυλακής- Εισαγγελέας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

nikos-mixaloliakos-gada-570
Την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι κρατούμενοι βουλευτές και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ενόψει εκλογών, εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας Εφετών...
Π. Δράκος.
Ο εισαγγελικός λειτουργός δεν κάνει δεκτούς τους λόγους που επικαλούνται στην προσφυγή τους οι αιτούντες βουλευτές, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι και μόνο η προκήρυξη εκλογών είναι ένας επιπλέον λόγος για να σταματήσει η «παράνομη κράτησή τους». Οι κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση βουλευτές ζητούν την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής τους με περιοριστικούς όρους, προκειμένου ως υποψήφιοι «της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας» να λάβουν μέρος στη διαδικασία «επί ίσοις όροις» με τους υποψηφίους των άλλων κομμάτων.
Υπενθυμίζεται, ότι την αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης προς το Συμβούλιο Εφετών, που κατατέθηκε πριν λίγες ημέρες, υπογράφουν ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιώργος Γερμενής και ο Ιωάννης Λαγός. Η τελική απόφαση για το αίτημα των κατηγορουμένων βουλευτών θα ληφθεί από το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.