Latest News

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Χώρισαν Ιρίνα Σάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο

Έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση ότι ένα από τα πιο λαμπερά και διάσημα ζευγάρια, χώρισε πριν λίγο καιρό. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Ιρίνα Σάικ, που δεν είναι...
πια μαζί. 
Οι περισσότεροι άρχισαν να «ψυλλιάζονται» ότι κάτι συμβαίνει, μόλις το διάσημο μοντέλο έκανε unfollow από τον λογαριασμό του άσσου του ποδοσφαίρου στο twitter.
Αλλά βέβαια ακόμη περισσότεροι είχαν απορήσει για το γεγονός ότι, αντίθετα με τις προηγούμενες χρονιές, η Σάικ απουσίαζε από το πλευρό του Ρονάλντο κατά την εκδήλωση για τη βράβευση του με τη Χρυσή Μπάλα.
Η Ιρίνα δεν είχε λείψει ποτέ από το πλευρό του αστέρα της Ρεάλ σε σημαντικές εκδηλώσεις, με τα ισπανικά μέσα να αναφέρουν ότι έχει πλέον τελειώσει η σχέση τους.
O Κριστιάνο δε, «παρέλειψε» να αναφέρει την Ιρίνα στην ομιλία του όταν παρέλαβε τη Χρυσή Μπάλα, ενώ δεν της ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της στις 6 Ιανουαρίου, όπως κάνει συνήθως, αλλά ανέβασε ένα tweet από πρόσφατη πτήση με τους συμπαίκτες του.
Η Ιρίνα πάλι, απολαμβάνει τη μοναξιά της σε κάποιο τροπικό προορισμό και έχει μοιραστεί στο διαδίκτυο στιγμιότυπα από το ταξίδι της.