Latest News

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το τριπλό φονικό. Δεν λυπήθηκε ούτε το παιδάκι...(ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει  το τριπλό φονικό. Δεν λυπήθηκε ούτε το παιδάκιΣοκάρει η βαρβαρότητα του 55χρονου που σκότωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι την αδερφή του, τον άνδρα της και τον μόλις 12 χρονών ανιψιό του...
Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές που είχαν σε σχέση με πρακορείο ΠΡΟΠΟ.

Ο 55χρονος - και όχι 60χρονος, όπως έλεγαν τα πρώτα στοιχεία - δράστης σκότωσε με μαχαίρι τον επίσης 55χρονο κουνιάδο του, τη 42χρονη γυναίκα του και τον 12χρονο γιο τους, μέσα στη μεζονέτα που διέμεναν, στο Ωραιόκαστρο.
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού, ενώ έπειτα ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα. Και οι τρεις φέρουν τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον λαιμό.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, αφού πρώτα αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι. Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τα αίτια του τριπλού φονικού. Την ίδια ώρα, οι γείτονες, μιλώντας για τον δράστη, κάνουν λόγο για ένα ήσυχο άτομο που δε δημιουργούσε κανένα πρόβλημα ενώ αναφέρουν ότι δράστης και θύματα διατηρούσαν σχεδόν άριστες οικογενειακές σχέσεις. Μάλιστα, αναφέρουν ότι την προηγούμενη ημέρα δράστης και θύματα έτρωγαν και έπιναν μαζί...

Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ
Πάντως, υπάρχουν πληροφορίες ότι πριν από το φονικό υπήρξε έντονος διάλογος και διαπληκτισμός ανάμεσα στον δράστη και το ζευγάρι.