Latest News

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ομολογία ήττας τα νέα σποτ της ΝΔ [ΒΙΝΤΕΟ]

nd-spot1-570
Με παραδοχή ήταν μοιάζουν τα νέα τηλεοπτικά σποτ της ΝΔ που κάνουν αρνητική διαφήμιση στο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



 Ενας τύπος βρίσκεται σε μια άκρως… προσωπική στιγμή με το φωτοτυπικό μηχάνημα της εταιρίας του. Ξαφνικά θυμάται ότι θα πρέπει σε λίγες ημέρες να ψηφίσει και αρχίζει να μονολογεί.
Θυμάται κάποιες – λαϊκίστικες είναι η αλήθεια - δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, τις αποστρέφεται μετά… βδελυγμίας και καταλήγει (διά τις εις ατόπου απαγωγής προφανώς…) ότι η Νέα Δημοκρατία συνιστά το ορθόν της επιλογής.
«Θα τους χορέψουμε λέει πεντοζάλη στην Ευρώπη και στις αγορές. Μα είναι δυνατόν να ψηφίσω αυτούς τους ανθρώπους; Και με τι λεφτά θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους; Με τις καταθέσεις του κόσμου;», διερωτάται μεταξύ άλλων ο πρωταγωνιστής του ενός από τα δύο νέα τηλεοπτικά σποτ της Νέας Δημοκρατίας. Η λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι αυτός έχει… δουλειά, καθότι φαίνεται να βρίσκεται εν ώρα εργασίας.
Στο άλλο σποτ θίγεται το θέμα της εκατέρωθεν πολιτικής των δύο κομμάτων στο μεταναστευτικό, την αστυνόμευση και το σωφρονιστικό σύστημα, για να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών.
Η τηλεοπτική προβολή αμφότερων των διαφημιστικών ή… δυσφημιστικών (όπως το πάρει κανείς) σποτ ξεκίνησε ήδη, μετά την αρχική ανάρτηση τους στο «Youtube».
@ Φαίνεται πως η προβολή του κυβερνητικού έργου φαίνεται πως εξαντλήθηκε στην βόλτα του πρωθυπουργού στην πλατεία που είπε τα γνωστά ανέκδοτα για το γήπεδο.