Latest News

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Βοσκόπουλου και Τζορτζ Κλούνεϊ στο Λονδίνο – Ποιο τραγούδι θα του πει

Συνάντηση Βοσκόπουλου και Τζορτζ Κλούνεϊ μετά συζύγων στο Λονδίνο – Ποιο τραγούδι θα του πειΟ μεγαλύτερος γόης του Χόλιγουντ Τζόρτζ Κλούνεϊ θα συναντήσει έναν εγχώριο θρύλο, τον Τόλη Βοσκόπουλο, στο Λονδίνο στις...

 20 Δεκεμβρίου.  
Η πρόσκληση έχει σταλεί εδώ και ημέρες, τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν κλειστεί και οι βαλίτσες ετοιμάζονται.
Είχε γραφτεί τότε ότι -και είχε περάσει στα ψιλά- ότι οι δύο κυρίες τα βρήκαν σε όλα και αλληλοεντυπωσιάστηκαν και ότι η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ είχε καλέσει τη σύζυγο του Τόλη Βοσκόπουλου να την επισκεφθεί στο σπίτι τους στο Λονδίνο. Και όπως φαίνεται δεν ήταν απλώς μια πρόσκληση αβροφροσύνης καθώς επαναδιατυπώθηκε και ήδη η επίσκεψη δρομολογείται.Και για όσους απορούν από που μπορεί να προκύψει μια τέτοια συνάντηση, την απάντηση δίνει ο ΒΗΜΑτοδότης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, η αρχική πρόσκληση έγινε από την Αμάλ Αλαμουντίν -όταν βρέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην Αθήνα για τη διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα- προς την υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου.
Η ημερομηνία που έχει επιλεγεί είναι η 20η Δεκεμβρίου, όταν η κυρία Γκεράκου προγραμματίζει να επισκεφθεί το Λονδίνο μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο με αφορμή την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή που ανεβαίνει στο Old Vic, με πρωταγωνίστρια τη γνωστή κινηματογραφική και τηλεοπτική ηθοποιό Κριστίν Σκοτ Τόμας. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Ιαν Ρίκσον και, όπως είχε γράψει και η «Telegraph», «μπορεί να σκοτώσεις για να εξασφαλίσεις εισιτήριο της παράστασης».
Τώρα, σε ότι αφορά το τραγούδι του Τόλη που θα ταίριαζε σε αυτή τη συνάντηση είναι το Άκου φίλε δυό κουβέντες να σου πω, σε στίχους Βαρβάρας Τσιμπούλη και μουσική Νίκου Καρβέλα. Προληπτικά, γιατί με τον Κλούνεϊ ποτέ δεν ξέρεις.

@Μιλάμε για ιστορική συνάντηση...