Latest News

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η τούμπα της Αθηνάς Ωνάση με το άλογο [εικόνες]

Onasi2-570Μια καταστροφική πτώση υπέστη η Αθηνά Ωνάση από το άλογό της, κατά τη διάρκεια διαγωνισμού για το 54ο Διεθνές τουρνουά αλμάτων στη Γενεύη...


της Ελβετίας. 
Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση βγήκε εκτός συναγωνισμού όταν έπεσε με την 11χρονη λευκή φοράδα της, Αντ Καμίλ Ζι-Ζανγκ.
Η ίδια είχε… άγιο καθώς δεν χτύπησε, αλλά τα τραύματα του αλόγου ήταν τόσο σοβαρά, που οι κτηνίατροι έκριναν ότι ήταν απαραίτητη η ευθανασία. Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε με γερανό σε ειδικά διαμορφωμένο κτηνιατρείο, όπου και δόθηκε τέλος στη ζωή του για να μην υποφέρει.
Όπως είναι λογικό η 29χρονη Αθηνά βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, με μια ανώνυμη πηγή να αναφέρει στη γαλλική εφημερίδα «Le Matin» ότι είναι απαρηγόρητη από τη μεγάλη απώλεια.
Το μοναδικό παιδί της Χριστίνας Ωνάση, κόρης του αείμνηστου επιχειρηματία, κληρονόμησε το 55% της αμύθητης περιουσίας του, μετά το θάνατό της μητέρας της. Εδώ και χρόνια έχει αφιερωθεί στην ιππική καριέρα, έχοντας ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία να ιππεύει.
Onasi3-570
Το 2012 έπεσε από ένα άλογο και υπέστη μια κάκωση που την κράτησε μακριά από το άθλημα για ένα χρόνο, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο αγωνίστηκε στην Τελικό Υπερπήδησης Εμποδίων Furusiyya FEI στη Βαρκελώνη και κατετάγη στην απογοητευτική 57η θέση. Πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει ότι όνειρο της είναι να αγωνιστεί υπό τη σημαία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.