Latest News

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η Ελεονώρα Μελέτη και το live sex επί της οθόνης [βίντεο]

Η «καυτή» εκπομπή της Ελεονώρας και το live sex επί της οθόνης [βίντεο]
Αν χάσατε την εκπομπή «Hashtag» της Ελεονώρας Μελέτη με το live sex επί της οθόνης στο αφιέρωμα για το «πορνό», τότε μπορείτε να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Το ζευγάρι της επίμαχης φωτογραφίας που ανέβασε πριν μερικές ημέρες η Μελέτη δεν ήταν άλλο από την Ίνα και τον Τεό, που αποτελούν δυνατό χαρτί της Sirina και οι οποίοι μάλιστα είναι μαζί και στη ζωή. Πολλοί πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, όμως αυτό που τράβηξε τα βλέμματα του κόσμου ήταν η ευκολία της Ελεονώρας να χειριστεί το δύσκολο αυτό γύρισμα.
Από τον Γκουσγκούνη και τη Τζένα Τζέιμσον στους πρωταγωνιστές της Sirina και τον Σειρηνάκη, το Hashtag μας βάζει για τα καλά στο πνεύμα του ελληνικού πορνό με την ίδια την Ελεονώρα να «εισβάλει» στα στούντιο παραγωγής και να δίνει σαφείς οδηγίες σους πρωταγωνιστές που γυρίζουν πορνό μπροστά στις κάμερες της εκπομπής.
Η ίδια ζητούσε από τον Τεό και την Ίνα να γδυθούν, να «στηθούν» σωστά ενώ η παρουσιάστρια είχε τον απόλυτο έλεγχο της… διείσδυσης. Πόσο κρατάει ένα γύρισμα; Με πόσους παρτενέρ μπορεί να συνευρεθούν οι πρωταγωνιστές μέσα σε μία ημέρα; Αυτά και πολλά άλλα θα απολαύσετε στην εκπομπή που έχει ήδη ανέβει στο διαδίκτυο.